Č e s k é   B u d ě j o v i c e - Ikona klubu a dlouholetý kapitán týmu SK Dynamo České Budějovice Martin Vozábal zůstává v Českých Budějovicích. Jak uvedl server idnes, Vozábal podepsal s klubem tříletou smlouvu. Ofenzivní záložník se tak do týmu vrací po půlročním hostování na které jej Dynamo uvolnilo do řeckého klubu Škoda Xanthi. Šestadvacetiletý fotbalista absolvoval připravu s Dynamem, ačkoliv se již několikrát nahlas hovořilo o jeho přestupu do Mladé Boleslavi.

Kapitán Dynama si mohl v dnešních odpoledních hodinách konečně oddychnout, po dlouhých vyjednáváních dnes došlo konečně k podpisu smlouvy, která Vozábalovi zajišťuje budoucnost na jihu Čech minimálně na tři následující sezony. "Jsem spokojen, smlouva je podepsána na tři roky, jsou v ní ale určité klauzule, takže to není klasická tříletá smlouva," vysvětloval fotbalista, který má v současném kádru Dynama nejvíce ligových startů v tomto jihočeském týmu.

Někteří fanoušci si mohli myslet, že zkušený šestadvacetiletý fotbalista, který v jarní části sezony působil v řeckém Xanthi, se už už viděl v některém prvoligovém týmu a že setrvání v budějovickém Dynamu bude pro něj velkým zklamáním. Sám Vozábal to ale takhle nevidí: "Zklamaný rozhodně nejsem, kdybych v Dynamu nechtěl hrát, tak bych smlouvu nepodepisoval."