Fotbalisté Dynama České Budějovice se prvního mistrovského zápasu v roce 2006 jen tak nedočkají. I jejich další druholigový zápas byl totiž dnes kvůli špatnému počasí odložen. Během noci ze středu na čtvrtek totiž v Českých Budějovicích napadlo dalších patnáct centimetrů sněhu a je tedy absolutně nemožné, že by se nedělní utkání odehrálo na způsobilém terénu. Uvnitř článku naleznete aktuální fotografie ze Střeleckého ostrova...
Aktualizováno: Utkání s Brnem "B" bylo přeložena na středu 19. dubna, výkop zápasu je stanoven na 17:00.
Technická četa Dynama ještě v pondělí ráno urputně bojovala s nepřízní počasí, ale veškerá snaha přišla vniveč, když se ve středu večer začal z oblohy sypat další sníh.

Vedení Dynama během dnešního dne dojednává náhradní termín a zároveň se snaží dohodnout na víkend přípravné utkání. Nejpravděpodobněji se zatím jeví zápas s prvoligovým Jabloncem, který také stojí kvůli odloženému zápasu v Příbrami.

TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ DYNAMA
Nedělní zápas 17. kola II. fotbalové ligy mezi domácím týmem SK Dynamo České Budějovice a hostujícím FC Brno „B“ byl dnes rozhodnutím ČMFS odložen z důvodu dlouhodobě nevyhovujících povětrnostních podmínek. Náhradní utkání bude sehráno ve středu 19. dubna. Vstupenky prodané v předprodeji jsou platné pro náhradní utkání.