Až příliš krutou prohru veze ze severu Čech rezervní tým Dynama. Za nerozhodného stavu měla dokonce juniorka Českých Budějovic výhodu pokutového kopu. Michal Mašát ale minul a Varnsdorf se tak dostal na koně. Dva slepené góly domácích potom vzaly Jihočechům téměř všechen vítr z plachet. Po porážce tak klesl B-tým Českých Budějovic až na šestou příčku ČFL.

S týmem do Varnsdorfu neodcestoval kvůli zdravotním potížím trenér Jan Poštulka, z lavičky tak velel rezervě asistent Ladislav Bernát. Očekávaný nápor Severočechů eliminovala juniorka Dynama hned v zárodku a domácí se tak nedostávali téměř do žádných šancí. Ze své levé strany zkoušel rozjíždět rychle protiútoky agilní Jiří Hrbáč, ani jeho akce ale nevedly ke zdárnému zakončení.

Krátce po přestávce se po jednom z úniků Jiřího Hrbáče a následném sražení Jakuba Janouška v pokutovém území pískala penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Michal Mašát, vysoko ale přestřelil. O několik minut později zahrávali domácí standartku ze vzdálenosti zhruba 25 metrů a gólman Pavol Pronaj střelu doprostřed brány nedokázal zkrotit. Za tři minuty zasadili domácí Dynamu další úder ze standartky. V závěru už to juniorka Dynama zkoušela vabank a ani tentokrát to nevyšlo. Slovan z rychlého brejku stanovil konečný stav na 3:0.

Ohlasy trenérů

Bernát Ladislav (asistent trenéra): "Výsledek je pro nás až příliš krutý. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem. Především v prvním poločase jsme soupeře téměř k ničemu nepustili. O výsledku zápasu rozhodla naše neproměněná penalta a následná chyba gólmana."