Bod za remízu 2:2 vezou svěřenci trenéra Jana Poštulky ze severu Čech. Mladíci Českých Budějovic nejenže v Teplicích prolomili střeleckou smůlu, ještě navíc výrazně sahali po třech bodech. Domácí fotbalisté vyrovnávali až v poslední minutě. O branky Dynama se postarali přesnými hlavičkami Radim Pouzar a Jakub Janoušek. B-tým Dynama si remízou v Teplicích již dvě kola před koncem soutěže zajistil definitivu třetí ligy i pro příští sezónu.
Soupeře oproti očekávání vedl v jednom z posledních utkání trenér Svatopluk Habanec, odcházející do druholigového Ústí nad Labem. B-týmu Teplic přišlo k zápasu proti Dynamu vypomoci hned několik hráčů A-týmu. Konkrétně se jednalo o Tomáše Jirsáka, Emila Rilkeho a Ariela Colzeru. Mladý Argentinec také otevřel v 54. minutě skóre. Poté ale domácí přenechali prostor Dynamu. Využít toho dokázal v 76. minutě Radim Pouzar, kdy se položil do centru Radka Fialy a přesně umístěnou hlavičkou prolomil po 820 minutách střelecké prokletí B-týmu Českých Budějovic. Radost ze vstřelené branky se zřejmě Jihočechům zalíbila a o dvě minuty si ji naši mladíci zopakovali, přesným střelcem byl tentokrát Jakub Janoušek. Konečnou podobu dal výsledku v poslední minutě domácí Maliňák.

V bráně B-týmu nastoupil překvapivě Vladan Vršecký (ročník 88), vypomáhat muselo i mnoho dalších dorostenců. Pravou strany obrany strážil Radek Fiala, levou potom Ondřej Kosobud. V průběhu zápasu do hry zasáhli také Michal Pliška (ročník 89), Martin Bednár (88) a Jiří Prázdný (88).


Ohlasy trenérů

Bernát Ladislav (asistent trenéra): "Soupeř byl o něco fotbalovější, do Teplic jsme ale jeli pro bod a ten také odvážíme. Výrazně týmu pomohli zkušenosti našich starších hráčů."