Předprodej permanentních vstupenek na novou prvoligovou sezonu 2006/2007 zahajuje fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice bezprostředně po ukončení letošní fotbalové sezony. Postup do první Gambrinus ligy, jejíž podzimní část začíná 29. července, provází českobudějovické Dynamo kromě nové barevné varianty klubového znaku také několik novinek v předprodeji permanentek.
Ke každé zakoupené FAN permanentce za speciální ceny, které jsou podle výhodnosti rezervovaného místa odstupňovány ve čtyřech pásmech, dostanou fanoušci nový ligový dres zdarma.
Protože Dynamo stojí o to, aby se k fandícím mužům přidaly i jejich partnerky, nabízí letos velmi výhodné předplatné ve formě tzv. PINK permanentek pro ženy, které ke každé vstupence obdrží kromě dresu v nových týmových barvách i elegantní píšťalku.
Pro děti od 6 do 15 let (mladší mají vstup zdarma) pak českobudějovické Dynamo nabízí speciální permanentku JUNIOR v barvách duhy se slevou 60 % a samozřejmě k tomu nový zářivý dres zdarma.

Pokud se tedy na prvoligový fotbal na Střelecký ostrov vydá celá rodina, zaplatí za tři permanentní vstupenky tolik, jako za dvě, přičemž bude mít každý člen rodiny ještě klubový dres zdarma. Každý z fanoušků si bude moci v předprodeji vybrat své vlastní sedadlo, na něž mu klub vyrobí nálepku s nápisem podle jeho přání. Permanentky budou přenosné, pouze však mezi osobami stejné kategorie.

Permanentní vstupenky na příští fotbalovou sezonu je možné zakoupit osobně na E.ON stadionu na Střeleckém ostrově od čtvrtku 8. června od 8 do 16 hodin, objednat je bude možné také na internetu na adrese vstupenky.dynamocb.cz  nebo e-mailové adrese klub@dynamocb.cz  Místa pro dosavadní držitele permanentních vstupenek bude klub rezervovat do 16. června.

České Budějovice 5. června 2006