Sport bar na Střeleckém ostrově hostil v pondělí odpoledne setkání fanoušků s představiteli Dynama. Necelé dvě desítky příznivců budějovického týmu kladli dotazy trenéru A-mužstva Františku Ciprovi, sekretáři Milanu Čadkovi a marketingovému řediteli Jiřímu Glowaczovi. Celá diskuze obsáhla celou řadu fotbalových i nefotbalových témat a po úvodním oťukávání nabrala diskuze rychlý spád a kouč Dynama v krátké době pod palbou otázek. Řeč přišla na Martina Vozábala, Karla Poborského, nové posily nebo obchodní strategii celého klubu.
Na úvod setkání zhodnotil trenér Cipro loňskou sezonu, informoval o průběhu soustředění na Šumavě a turnaji v Nové Včelnici. Bezprostředně po krátké úvodní řeči přišly na řadu dotazy fanoušků, které se týkaly nejrůznějších témat. Hlavní kouč mluvil o důvodech odchodu Martina Vozábala, krátce zmínil současný stav kolem případného ukončení kariéry Karla Poborského a poté přišly na řadu dotazy ohledně nových hráčů a plánů do budoucna. O co méně přišlo do Sport baru fanoušků, o to více byla v určitých fázích diskuze bouřlivější. Trenér Cipro mluvil dlouhé minuty o možnostech klubu ohledně doplnění kádru, mluvil o potenciálních posilách a vzduchem začaly létat i přestupové částky za jednotlivé fotbalisty. 

Zcela určitě nejbouřlivější diskuze probíhala ohledně nového loga klubu. Marketingový ředitel Jiří Glowacz dlouhé minuty odpovídal místy až na bojovné dotazy příznivců, kterým se změna loga nelíbí a kteří nové marketingové změny považují za krok zpět.

Celé setkání bylo velmi zajímavé a funkcionáři Dynama vydrželi s fanoušky diskutovat dlouhé minuty a v pět hodin začínající schůzka skončila až před sedmou hodinou večerní...