Se staronovou trenérskou dvojící dnes zahájil přípravu pro novou sezónu také B-tým Dynama. Společně s Ladislavem Bernátem, který i nadále zůstává na pozici asistenta, povede juniorku z trenérské lavičky, coby hlavní kouč Karel Musil. Trenérská dvojice Karel Musil - Ladislav Bernát rozhodně nepatří mezi zelenáče. Béčko Českých Budějovic vedli již v sezóně 2002/03 (10 místo), společně stáli také na trenérské lavičce dorostu Dynama.
„Trénovat budeme tradičně doma na Složišti. Trénink bude probíhat dvoufázovou formou,“ prozradil krátce před zahájením přípravy Ladislav Bernát. „Všechny kmenové hráče jsme stáhli z hostování, do přípravy se zapojí také kluci, kteří k nám přecházejí z dorostu. Nyní budeme všechny hráče zkoušet a podle jejich výsledků rozhodneme o jejich dalším osudu,“ pokračoval asistent trenéra. O případných odchodech hráčů se zatím ani jeden z trenérů vyjadřovat příliš nechtěl. „Stoprocentní je odchod Tomáše Marušky, který odešel hrát do Rakouska. U ostatních počkáme až po přípravě,“ prozradil nakonec Karel Musil.

Příležitostí k otestování kvalit svých svěřenců bude mít nový kouč juniorky plno. V průběhu nadcházejících tří týdnů se střetne B-tým s celky Strakonic, Slavie B a Marily Příbram. Možnost odpočinku nebudou mít mladíci Dynama ani o víkendech. Volné dny využijí trenéři rezervy k účasti na turnajích. Sezónu potom zahájí tým Karla Musila v sobotu 5.8. domácím zápasem se Slavií B.

Předběžný plán přípravných zápasů B-týmu:

12.7. SK Strakonice - Dynamo B (17:00)
15.7. Turnaj v Třeboni
20.7. Slavia Praha B - Dynamo B
23.7. Turnaj v Pacově
26.7. Marila Příbram - Dynamo B
29.7. Turnaj v Milevsku
5.8. Utkání ČFL: Dynamo B - Slavia Praha B (10:15 TCM Mladé)