Rezervní tým Dynama zaznamenal hned na začátek přípravy na novou sezónu významnější úspěch. Z mezinárodního turnaje v Třeboni odjíždějí svěřenci Karla Musila s pohárem pro vítěze. Po remízovém utkání se Znojmem posunuly hráče Českých Budějovic do finále až střely ze značky pokutového kopu. V boji o celkového vítěze turnaje se Dynamo utkalo s rakouským SV Horn. Jedinou branku zápasu vsítil přesnou hlavičkou českobudějovický Jakub Janoušek.
18.7. Aktualizováno - doplněny sestavy z jednotlivých zápasů

V průběhu turnaje využil trenér Dynama B Karel Musil všech 22 hráčů. „Se Znojmem jsme odehráli vyrovnaný zápas. Ze začátku byl znát mírný herní výpadek, neboť v uplynulém týdnu jsme se zaměřili především na nabírání fyzické kondice,“ zhodnotil nový trenér úvodní zápas turnaje. Díky pevnějším nervům a přesnějšímu zakončení při penaltovém rozstřelu, postoupila do finále juniorka Českých Budějovic. V něm na ni čekal rakouský SV Horn. „Ve finále jsme z počátku měli mírnější převahu. Chyběla nám však finální fáze,“ našel na výkonu svých svěřenců pár chyb Karel Musil. „Příprava je však teprve na začátku. Minulý týden jsem se s kluky teprve seznamoval. Všichni hráči nyní dostanou prostor, abychom mohli zhodnotit jejich fotbalové kvality,“ uzavřel hodnocení právě skončeného turnaje kouč Dynama.

Výsledky zápasů B-týmu:

Dynamo B – Znojmo 1:1 (51. Pouzar, 5:4 pen. Mašát, Martínek, Peroutka, Houška, Mašek)
Sestava Dynama: Skála (31. Kafka) - Fiala (46. L. Matoušek), Martínek, Peroutka, Picka - Mašek, Příhoda (31. Mašát), Skopalík (46. Kursa), Průša - Myšák (46. Pouzar), Houška

Finále: Dynamo B – SV Horn 1:0 (Janoušek)
Sestava Dynama: Skála (31. Kafka) - Kursa, Pintér, Kosobud, L. Matoušek (31. Průša) - Stráský, Mašát (31. Příhoda), Červenka, Sláma (50. Skopalík) - Janoušek, Pouzar (43. Myšák)