Předprodej permanentních vstupenek na příští prvoligovou sezonu 2007/2008 zahajuje pro dosavadní předplatitele fotbalový klub SK Dynamo již tento pátek (15. června 2007). Až do 2. července si budou moci držitelé permanentních vstupenek z minulé sezony koupit předplatné na domácí zápasy Dynama v nastávající fotbalové sezoně, přičemž klub jim bude garantovat, že dostanou vstupenky na stejná místa jako v sezoně předchozí. Ceny permanentek zůstávají stejné jako v uplynulé sezoně, všem dosavadním předplatitelům však SK Dynamo věnuje dárek v podobě věrnostní desetiprocentní slev
Od 2. do 27. července se budou prodávat permanentky pro všechny fanoušky českobudějovického fotbalu s tím, že pro dosavadní předplatitele již nebude garantována možnost zakoupit si vstupenky na stejná místa jako v uplynulé sezoně. Od 2. července bude také spuštěn rezervační systém předprodeje permanentek na webových stránkách Dynama (www.dynamocb.cz).

Ceny permanentek na příští fotbalovou sezonu v Českých Budějovicích jsou v závislosti na místě rozděleny do čtyř kategorií. Vstupenky FAN stojí od 699 do 1499 Kč, karty pro partnerky PINK jsou v cenách od 549 do 1049 korun a dětské permanentky JUNIOR stojí od 349 do 549 Korun za sezonu. Pro nové předplatitele je ke každé permanentce připraven dárek – obdrží šálu v barvách Dynama.

Držitelé permanentních karet mají na E.ON stadionu na Střeleckém ostrově řady výhod – získávají slevu při nákupu suvenýrů ve fan shopech, levnější budou mít i „Dynamo menu“ a budou zapojeni do losování o zvláštní ceny.

Předplatitelské vstupenky bude možné zakoupit ve všedních dnech od 8 do 16 hodin v sídle SK Dynamo na E.ON stadionu v severní tribuně (vstup u východní tribuny z ulice Boženy Němcové).

Permanentky pro sezonu 2007/08

Sektorové rozdělení stadionu