Včelnický turnaj se fotbalistům Dynama České Budějovice vůbec nevyvedl. V zápase o třetí příčku svěřenci kouče Františka Cipra nestačili ani na ligového nováčka ze Žižkova a po vysoké porážce 1:4 končí až na posledním čtvrtém místě. Žižkovští podali v utkání velmi dobrý výkon a zaslouženě Jihočechy přehráli. Jediný gól Dynama vstřelil z přímého kopu navrátilec Martin Vozábal, jehož branka byla navíc vůbec prvním gólem, který Dynamo během čytř přípravných zápasů vstřelilo.
Do zápasu o umístění nastoupilo Dynamo i s řadou hráčů z B-týmu. Sestava byla slabší, nežli v duelu proti Olomouci, a na hře to bylo znát. I přesto Jihočeši vstoupili do utkání lépe. Ve 3. minutě sice zahrozil Stracený, ale hned dvě minuty nato si postavil pět metrů za hranicí velkého čtverce míč Martin Vozábal. Jeho pravačka poslal balón přesně k levé tyči Pařízkovy branky - 1:0. V souboji loňského s letošním ligovým nováčkem byl k vidění vcelku atraktivní fotbal. Jen na straně svěřenců kouče Cipra bylo trochu více chyb, než by bylo zapotřebí. V 7. minutě musel Zdeněk Křížek vytáhnout už druhý senzační zákrok. Tentokrát proti křížné střele Švancary. Chvíli nato už ale ani českobudějovický gólman nezabránil pohromně. Ve středu hřiště naprosto trestuhodně propadl stoper Mácha a únik dvou na jednoho zakončil Bukač - 1:1. Viktoria pomalu ale jistě přebírala otěže zápasu do svých rukou a ještě před pětiminutovou pauzou si vyměnili spolupráci Švancara s Bukačem, když první jmenovaný zakončil brejk střelou za záda bezmocného Křížka - 1:2.

Konec první a celá druhá půle patřily k nejhorším chvílím Dynama na turnaji. Žižkovská eskadra byla lepší o parník a Jihočeši dělali hrubé chyby jako ze školky. Ve 45. minutě nikým neatakovaný Kučera zakončil individuální akci přesnou střelou - 1:3. Světlejší chvilky zažili Ciprovi hoši mezi 50. a 60. minutou. Jenže bylo jich tak zoufale málo, že v té záplavě temnoty vlastně vůbec nevysvitly. Adamec trefil pohotovou střelou břevno a pak znovu ten samý hráč zakončoval rychlou kombinaci před Pařízkem mimo. Jenže to bylo naprosto vše. Pražané si zatím dělali s hráči Dynama, co chtěli, a po hodině hry přidal další gól při chuti hrající Petr Švancara - 1:4. Utkání skončilo naprosto zaslouženým vítězstvím Viktorie Žižkov, a mužstvo Dynama tak obsadilo poslední čtvrté místo na turnaji.

Fotogalerie