Tři dny po šťastné remíze s Chrudimí se fotbalisté SK České Budějovice „B“ představí znovu na svém domácím stadionu, aby změřili síly s kvalitním mužstvem ze Střížkova. Našemu soupeři se zatím na jaře příliš nedaří, trenér Jaroslav Vavroch přesto nabádá k opatrnosti:"Střížkov začal loni dobře, v současnosti dosahuje střídavých výsledků, přesto ale proti nám má výhodu ve stabilizované sestavě, v níž se může opřít o řadu zkušených exligových hráčů."

Preview: SK Dynamo ČB B - FK Střížkov

Největší starosti bude mít kouč Jihočechů se složením sestavy. "My oproti konsplidovanému týmu Střížkova hrajeme skoro každý zápas v jiném složení, třeba oproti středeční dohrávce s Chrudimí bude v sobotu ráno naše sestava úplně jiná," podotýká trenér Vavroch.

Důvodem toho, že sestava proti Střížkovu bude zcela jiná než proti Chrudimi je to, že své ligové zápasy hrají i ostatní mužstva Dynama. S dorostem do Jablonce odjíždí Skopalík, Dobrotka, Kladrubský a Škoda. Do Uherského Hradiště se s A-mužstvem vydali Seman a Smíšek, těžké zranění vystavilo stop Tomáši Maruškovi…

Naopak trenér Vavroch může počítat s uzdraveným Houškou, dále pak s hráči A-mužstva Minárem, Čápem (pokud nedostane stop za ČK v minulém zápase) a především Pončákem, který s A-mužstvem do Uherského Hradiště nejede, protože má stop za čtyři žluté karty. "Pončák bude pro nás velkou posilou, škoda je Marušky, útočné typy nám v současné době hodně chybějí...", uzavřel lodivod Jihočechů.