Diváci na E.ON Stadionu byli doposud zvyklí si poločasové přestávky domácích zápasů zpříjemnit sledováním penaltového rozstřelu, který mezi sebou vždy sváděli tři vylosovaní „kotelníci“. Přestávkový program při posledním utkání s Kladnem však vyplnila nová soutěž s názvem „Poločasový curling“.

Již z názvu je velice patrné, oč se v soutěži jedná. Fanoušci z „kotle“ mají za úkol během tří pokusů přiblížit jeden ze svých míčů co nejblíže ke značce uprostřed středového kruhu. Snaží se o to z jeho obvodu.

Soutěž Curling Kotel
V premiérovém curlingu se utkali zprava Láďa, kterému patřily míče s šedou barvou, David se žlutými balony a Tomáš, jenž zacházel s oranžovými míči.


Soutěž Curling Kotel
Tomáš v závěru soutěže ještě mohl odpovědět na předchozí velmi přesný pokus Davida, což se mu ale nepodařilo a jeho míč skončil dále od středové značky než Davidův žlutý míč.


Soutěž Curling Kotel
David si tak nakonec se tří „kotelníků“ jako šťastný výherce mohl vybrat cenu, která se mu nejvíce líbila. Tou byla vlaječka SK Dynamo zároveň spolu se zvacími plakáty na minulá utkání s podpisy hráčů.