Už druhým rokem fotbalisté Dynama využívají ke své přípravě služeb firmy Fitness Pouzar. Fotbalisté jsou pravidelným návštěvníkem Fitness centrum Pouzar I. na sídlišti Vltava, kde mají k dispozici na ploše 500 m2 92 stanovišť.

Kromě posilovny však fotbalisté během zimní přípravy pravidelně navštěvovali i spinningový sál. Spinnig je aerobní a vytrvalostní cvičení prováděné na stacionárních kolech s poslechem motivující hudby pod vedením instruktora. Šéf sportovního centra mládeže Petr Skála k této aktivitě říká: „Jedná se určitě o lepší věc, než kdybychom běhali v mrazu někde venku. Navíc každá lekce je zaměřená především na vytrvalost a pro nás tak velice přínosná. Jízda na kole, při které se ovšem střídá i rychlost šlapání a intenzita zátěže, je pro kluky s ohledem například na namáhání kolen velice přijatelná.“

Petr Skála, který je zároveň i hlavním trenérem dorostu kategorie U19, si tréninky ve Fitness Pouzar velice pochvaluje. „Velmi si ceníme toho, že nám vedení firmy vyšlo maximálně vstříc a můžeme tady absolvovat kvalitní tréninkové jednotky,“ říká bývalý brankář. „Kromě staršího A-dorostu do Fitness Pouzar chodí také naše mužstva věkové kategorie U18, U17 a U16. Dále samozřejmě i juniorka a letos poprvé i A-mužstvo,“ informuje Petr Skála. „Chtěl bych opravdu ocenit přístup pana Pouzara, se kterým jsme domluvili na výborných podmínkách,“ uvedl šéf sportovního centra mládeže Dynama.

Průvodcem prvního mužstva ve Fitness Pouzar byla pochopitelně Helena Fuchsová, kondiční trenérka, která se v zimě starala o kondiční přípravu hráčů. „Helena nám ukázala nové cviky a zaměřila se na svaly, které jsme dříve tolik neposilovali. Do Fitness Pouzar jsme letos chodili prvně a určitě jsme celkově byli hodně spokojení,“ pověděl obránce Jiří Peroutka.

Provozovny Fitness Pouzar

Fitness Pouzar I.
sídliště Vltava, Dlouhá 35
nabízí fitness, squash, solárium, spinning, aerobic, fitbox, jógu, prodej sportovní výživy a squashových potřeb

Fitness Pouzar II.
Sokolský ostrov, plavecký stadion
nabízí fitness, solárium a prodej sportovní výživy

Více informací o Fitness Pouzar naleznete na http://www.fitnesspouzar.cz


Fitness Pouzar
Jednu ze spinningových lekcí právě absolvují starší dorostenci.