Od úterního dopoledne až do čtvrtečního večera mohli čtenáři klubových stránek Dynama soutěžit o volné vstupenky na utkání 27. kola 1. Gambrinus ligy, v němž českobudějovičtí fotbalisté na svém stadionu přivítají celek FK Teplice. Uvnitř článku vám přinášíme vyhodnocení soutěže i se jmény 10 šťastných výherců, kteří obdrží 2 volné vstupenky na utkání. Na stejnou cenu se mohou těšit i správně tipující čtenáři v naší tradiční tipovačce.

Vědomostní soutěž



Soutěžní otázka

Vedle brankáře Pavla Kučery významnou část své kariéry v teplickém dresu prožil i obránce Tomáš Hunal. Ten na sever Čech přišel v létě 2002 z Viktorie Žižkov a během následujících čtyř let a půl ve žlutomodrém trikotu nastoupil k rovné stovce prvoligových startů. Kolik v nich zkušený stoper vstřelil branek?

A) 2 branky

B) 3 branky

C) 4 branky


Správná odpověď

Ze tří možných odpovědí byla tou správnou možnost A) 2 branky. Tomáš Hunal se za Teplice trefil v sezoně 2002/2003 do sítě Olomouce a o rok později pokořil obranu Liberce. Pokaždé se tak stalo na teplických Stínadlech a pokaždé domácí vyhráli. V prvním případě 3:1 a podruhé 2:1.


Jména výherců

Ilona Dáňová, Čimelice
Tomáš Mička, Hrdějovice
Pavel Červinka, České Budějovice
Jiří Vaněček, Strakonice
Josef Klement, Hrdějovice
Martin Křivský, České Budějovice
Miroslav Kubart, České Budějovice
Roman Němeček, Písek
Jiří Hromas, České Budějovice
Jaroslav Šustr, Větřní


Tipovačka


Na 2 volné vstupenky na nedělní utkání s Teplicemi se dále mohou těšit i správně tipující čtenáři v tradiční tipovačce na našem webu.

25. kolo – SK Dynamo ČB – 1. FC Brno 0:2
Výherci: Květa Starcová, Jan Čechovi, Marek Mácha

26. kolo – FC Baník Ostrava – SK Dynamo ČB 2:0
Výherci: Jakub Jaroš, Michal Štěpánek, Miroslav Soukup, Jiří Mrázek, Jiří Svoboda


Vstupenky si výherci budou moci vyzvednout 1 hodinu před začátkem utkání v Zákaznickém centru na hlavní pokladně (vstup z ulice E. Pittera) po prokázání své totožnosti.

Děkujeme všem účastníkům soutěže za jejich přízeň a těšíme se na jejich účast i v dalších soutěžích.