Po veledůležitém vítězství na hřišti předposledního Liberce, se fotbalisté rezervního týmu Dynama České Budějovice představí doma na stadionu na Borku proti béčku Hradce Králové. Budějovice jsou nyní na jedenáctém místě tabulky, Hradec je čtvrtý, a tak se dá na první pohled říci, že budou hosté favoritem. Ve velmi vyrovnané České fotbalové lize dělí ale obě mužstva pouze čtyři body a to znamená, že se dá očekávat vyrovnaný a zajímavý duel. Začátek zápasu je naplánován na středu 21. dubna. Výkop je stanoven na 17:00.
Budějovice se vracely v neděli z Liberce zvesela, v dopoledním zápase totiž díky dvěma brankám Ivo Svobody porazily domácí celek 2:0. Jako tradičně podali Jihočeši na hřišti soupeře dobrý výkon a ve středu se mohou snažit udělat něco s nelichotivou domácí bilancí – rezervní tým Dynama dokázal na domácím hřišti totiž vyhrát pouze dvě utkání a to ho v této statistice sráží až na poslední místo!

Hradec hrál v minulém kole na hřišti vedoucího Ústí, překvapit se mu ale nepodařilo a prohrál 1:3. V utkání, které sledovalo třináct stovek domácích fanoušků, bylo možno vidět pohledný fotbal a Ústí nad Labem si definitivu vítězství zaručilo až sedm minut před koncem.

ÚSTÍ N. L.-HRADEC KR. B 3:1
Branky: 2. Dragoun, 46. Ohněník, 83. Janeček - 64. Vaniš
Rozhodčí: Koval
ŽK: Martykán, Sedlák - Kraus, Dusík

HRADEC KR. B: Ottmar - Hrmo, Rejnyš, Dujsík, Poděbradský - Mach (78. Slezák), Voženílek (46. Růžička), Gorol, Vaniš - Majer (46. P. Černý), Kraus

Hradec podává v jarní části soutěže střídavé výkony. V současné době je zajímavé to, že ve středu bude hrát již třetí zápas v řadě na hřišti soupeře – v minulém kole podlehl Ústí nad Labem a týden před tím remizoval 1:1 na hřišti čtrnáctých Karlových Varů. Náš soupeř nyní okupuje čtvrté místo tabulky se ziskem 34 bodů a skóre 29:22.

V minulém zápase obou mužstev se střelecky náramně dařilo domácímu Hradci Králové. Jihočeši podali velmi nepřesvědčivý výkon a domů se vraceli s přídělem 1:4. Střelecky se za naše mužstvo prosadil pouze Roman Pivoňka.

Šanci poprat se o vylepšení nelichotivé domácí bilance mají fotbalisté Dynama České Budějovice již ve středu, každý fanoušek jihočeského fotbalu je srdečně zván. Utkání začíná na Borku v 17:00.