Také pro příští fotbalovou sezonu 2008/2009 pod Černou věží si můžete zajistit stálá místa v hledišti E.ON stadionu za příznivější ceny. Prodej permanentních vstupenek pro dosavadní držitele permanentek bude na Střeleckém ostrově zahájen 16. června. Od tohoto data až do konce června bude možné dosavadním předplatitelům zajistit zachování stejného místa v hledišti jako dosud.

Navíc je pro stálé předplatitele v průběhu června zajištěna desetiprocentní sleva, takže například nejdražší permanentku na hlavní tribunu si budou moci pořídit nikoli za cenu 1499 korun na sezonu, ale za 1349 korun.

Pro stálé předplatitele platí i šance získat permanentku zcela zdarma – to v případě, přivedou-li s sebou čtyři nové zájemce o předplatné.

V průběhu července pak bude možnost získat předplatitelskou vstupenku na celou sezonu otevřena pro všechny, kteří budou mít o předplatné zájem, a to i pokud až dosud předplatiteli nejsou. Lákavá je na permanentce především cena, vždyť ve srovnání s plným vstupným na jednotlivá utkání ušetří předplatitel až pětinu nákladů. A to už jistě stojí za to, nehledě na ostatní výhody, které předplatitelé získávají – mají vždy zaručeno své místo v hledišti, na zápas a ze zápasu se mohou dostat městskou hromadnou dopravou zdarma a platí pro ně slevy při nákupu suvenýrů Dynama ve fan shopu.

Nabídku a přehled cen permanentních vstupenek naleznete v nejbližší době také na oficiálních stránkách klubu www.dynamocb.cz v sekci "Vstupenky".