Část fanoušků Dynama České Budějovice zůstane na dlouho dobu spjata s africkým státem Zambie. Od ledna roku 2007 nejsou příznivcům klubu lhostejné osudy mladých kluků - fotbalistů z této chudé země a díky sbírkám, dražbám a aukcím putovalo do Zambie téměř 40 000 korun. Jak se v Zambii klukům daří dnes, můžete zjistit na výstavě, která bude od pondělí 16. června probíhat Budově Zdravotně sociální fakulty, J. Boreckého 27 v Českých Budějovicích.

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Centrum rozvojové spolupráce a humanitární pomoci pořádá od 16.do 26.6.2008 výstavu fotografií a semináře na téma Sociální práce s dětmi v Zambii

Výstava afrických fotografií na téma Sociální práce s dětmi v Zambii:
16.6.-26.6.2008 od 7 do 17 hodin

Osvětové přednášky o Africe a rozvojové spolupráci a humanitární pomoci pro studenty středních škol:
17.6.,18.6.,19.6.,25.6. a 26.6.2008 od 9 do 11 hodin

Místo konání: Budova Zdravotně sociální fakulty (ZSF JU), J. Boreckého 27 (URAN),Č.B.(vedle obchodního domu Tesco)
Výstava fotografií: vestibul fakulty
Přednášky pro studenty středních škol: Přednáškový sál A - 1. patro

Srdečně Vás zveme na výstavu fotografií, které byly pořízeny v africké Zambii studentkami ZSF JU v rámci výkonu sociální práce a zahraničních stáží a na osvětové semináře o Africe, rozvojové spolupráci a humanitární pomoci, které povedou studentky postgraduálního studia ZSF JU, které v Zambii působily jako stážistky i sociální pracovnice. Rády se podělí se svými zážitky a zkušenostmi, které v Zambii nasbíraly.