Záložní tým budějovického Dynama zakončí týden, ve kterém hraje tři zápasy, v sobotu na domácím stadionu na Borku, kde se střetne s rezervou pražské Slávie. Poslední dva zápasy v ČFL hráli fotbalisté Dynama také proti béčkům a náramně se jim dařilo – v Liberci vyhráli 2:0 a stejným poměrem porazili i rezervní tým druholigového Hradce Králové. 24. kolo České fotbalové ligy odehrají Jihočeši v sobotu 24. dubna doma proti Slavii Praha „B“. Utkání se hraje na Borku a začátek je stanoven na 10:15.
Jihočechům se v posledních zápasech začalo herně i výsledkově dařit a to se projevilo na postavení týmu v tabulce. Díky posledním zápasům se rezerva posunula již na osmé místo tabulky. V posledním utkání se svěřenci Jaroslava Vavrocha bez větších problémů poradili s Hradcem Králové, když vyhráli 2:0. O branky se podělili Matoušek a Pivoňka. I přes výhru nad čtvrtým týmem tabulky, nebyl trenér Vavroch s výsledkem příliš spokojen – fotbalisté Dynama totiž hned několik velkých příležitostí nedokázali využít.

Záložnímu týmu Slavie Praha se v minulém kole také moc dařilo. Třetí tým tabulky hrál doma s druhým Náchodem a díky dvěma brankách brazilce Jeffersona a jedné Hašlera zvítězili sešívaní 3:0.

SLAVIA B - NÁCHOD/DEŠTNÉ 3:0

Branky: 28. a 58. Jefferson, 38. Hašler
Rozhodčí: Rauch
ŽK: Jefferson, Hrdlička

SLAVIA B: Kozáčik - Martin Zachariáš (80. Budějský), Chleboun, Milan Zachariáš, Balík - Krajčík (71. J. Stejskal), Kotrba, Vondráček, T. Hrdlička - Jefferson, T. Hašler (46. Emmerling)
Trenér: Pavel Trávník.

Papírově mají Jihočeši v současné době větší formu, Slávia totiž sice v minulém kole zvítězila nad druhým Náchodem, v předešlých zápasech ale příliš přesvědčivé výsledky nepodávala – prohrála v Břevnově 0:1 a doma remízovala s potápějícím se Libercem 2:2. I přesto se po vítězství v minulém kole protlačila na druhé místo tabulky za první Ústí nad Labem. Slavie má na svém kontě 41 bodů a aktivní skóre 36:20. V týmu Slavie ale není žádný střelec, který by se nějak výrazněji zviditelnil.

V minulém utkání se Jihočechům proti Slavii vůbec nedařilo. Na jejím hřišti prohráli vysoko 0:3, když se střelecky prosadili Hašler, Vondráček a Emmerling. Vysoké vítězství sešívaných se ale zrodilo až v posledních pěti minutách, kdy padly dvě branky…

Možnost na reparát dostanou fotbalisté Dynama již tuto sobotu, kdy se záložní tým Slavie představí na stadionu na Borku. Začátek utkání je stanoven na 10:15. Všichni příznivci dobrého fotbalu jsou srdečně zváni.