Kádr Dynama České Budějovice se v posledních dnech opět o něco rozrostl. Po Janu Riegelovi podepsali přestup do Dynama další dva fotbalisté. "Smlouvy podepsali Petr Benát a Hudson. Všichni tři tak jsou hráči Dynama na přestup," řekl na včelnickém turnaji pro náš web sportovní manažer Dynama Roman Rogoz.

Trenér Jan Kmoch na turnaji zkoušel také možnou posilu do útoku, mladoboleslavského útočníka Tomáše Sedláčka. "Tomáš dostal od Mladé Boleslavi povolení nastoupit do dnešního turnaje. Nejpozději někdy v průběhu týdne se rozhodneme, zda se stane naším hráčem nebo ne. Záleží to víceméně pouze na nás," pokračoval dále funkcionář jihočeského klubu, který mimo jiné potvrdil, že přestupní lístky podepsali záložníci Riegel, Hudson i Benát. "Všichni jsou nyní již hráči našeho týmu," poznamenal Roman Rogoz.

Sportovní manažer klubu také potvrdil, že Viktoria Žižkov projevila zájem o jednoho z nejzkušenějších budějovických hráčů, Martina Vozábala. "Martin Vozábal je výborný hráč, takže by bylo divné, kdyby o něj nebyl zájem. Vše je ale věcí nabídky a poptávky, pokud dostane klub adekvátní nabídku, tak se může jednat," řekl s nadhledem Roman Rogoz, který zároveň potvrdil, že je zájem i o další hráče z jihočeské metropole: "O naše hráče je zájem z první ligy, ale i například z druhé ligy z ambiciózních týmů, které budou bojovat o postup. V Dynamu jsou dobří hráči a je o ně pochopitelně zájem."

Na začátku letní přípravy se mluvilo o dalších hráčích, o které by mělo mít Dynamo zájem. Nejčastěji se mluvilo o Litevci Tomasi Radzinevičiusovi nebo dokonce Davidu Lafatovi, přesto ale nechtěl Roman Rogoz dále nijak spekulovat. "V útoku jsme nyní zkoušeli Sedláčka a uvidíme, jak to bude dál. Přeci jen je ještě poměrně dost času, do začátku ligy zbývá ještě měsíc," řekl na závěr sportovní manažer Dynama.