Ve druhém přípravném zápase před novým ročníkem ČFL se mladíci Dynama střetli s nováčkem třetí ligy z Písku. Utkání dvou rozdílných poločasů nakonec skončilo spravedlivou remízou 1:1, když se o gól Dynama postaral ve druhém poločase Tomáš Stráský. Trenér B-týmu Karel Musil využil vedle Stráského také opět Romana Pivoňku, který se rozehrává po dlouhodobém zranění.

V průběhu prvního poločasu byli aktivnější domácí fotbalisté, kteří se také zaslouženě ujali již v desáté minutě hry vedení, když se nadvakrát trefil kanonýr Jan Zušťák. Mladíci Dynama byli v průběhu první pětačtyřicetiminutovky hodně pasivní a nevytvořili si prakticky žádnou vážnější šanci.

Ve druhém poločase se ale obraz hry zcela změnil. Domácí se zatáhli do defenzivy a mladíci Dynama začali na hrací ploše kralovat. V 57. minutě se pak o vyrovnání postaral zcela osamocený útočník Tomáš Stráský, který pohodlně překonal domácího brankáře. Ve zbytku zápasu měli územní převahu hráči Dynama, když se ale neujala ani rána Nitrianského, skončilo utkání nerozhodně 1:1.

Fotogalerie