Čtrnáct dnů před startem jarní části sezony se měla uskutečnit akce, během které se mohli fanoušci Dynama spolu s hráči a členy realizačního týmu vydat na Kleť, nejvyšší horu Blanského lesa. Kvůli nečekaným přívalům velkého množství sněhu byla akce na poslední chvíli zrušena a vedení klubu přislíbilo uspořádání v náhradním termínu. Ten byl také již určen, na Kleť se půjde v sobotu 28. března.

Fanoušci Dynama České Budějovice mají během reprezentační pauzy jedinečnou možnost setkat se s hráči budějovického klubu. Vedení Dynama si totiž pro své fanoušky připravilo zajímavou akci, během které může prakticky kdokoliv přijít do kontaktu s fotbalisty prvního mužstva. Celé akce se zúčastní také hráči rezervního mužstva a chybět nebudou ani členové realizačního týmu.

Fanoušci Dynama se mají nač těšit. V nejrůznějších soutěžích budou moci příznivci porovnat své dovednosti s prvoligovými fotbalisty, vyhrát spoustu hodnotných cen a také po úspěšném zdolání Kleti se zúčastnit autogramiády.

Časový harmonogram akce:
11:30 sraz účastníků na parkovišti „pod Kletí“
12:15 start výstupu „A týmu“ na Kleť + plnění soutěží
14:00 začátek autogramiády a rozhovoru s hráči
15:00 ukončení autogramiády a cesta zpět
16:00 odjezd zpět do ČB

Celá akce se uskuteční v rámci projektu "České Budějovice - město sportu". Více informací o tomto projektu naleznete na www.cb-sport.cz