Juniorka Dynama si na své konti připsala druhý bod v jarní části sezony. Svěřenci kouče Jiřího Juráska remízovala na půdě Králova Dvora 2:2, když bodový zisk Jihočechům zajistil v poslední minutě po rohu František Bambule.

Ve vyrovnaném zápase začali aktivněji domácí fotbalisté, kteří si v průběhu první půle vytvořili několik zajímavých šancí a pěti stovkám diváků předvedli rychlé pohledné akce. Při úvodním náporu se také královodvorší fotbalisté dostali v 15. minutě do vedení, když Zajac našel ve vápně Filipa Trantinu, který z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Dynama. Hosté z jihu Čech se sice tak často do zakončení nedostávali, na konci první půlhodiny bylo ale srovnáno, když se z precizně zahraného přímého kopu trefil přesně do šibenice Vladimír Dobal, jenž tak vstřelil první branku juniorky Dynama v jarní části sezony.

Ve druhém poločase svěřenci kouče Juráska výrazně přidali a postupně se začal měnit obraz hry. Stále častěji se hrálo na polovině domácího celku, avšak ke změně skóre dlouho nedocházelo. V poslední desetiminutovce se hra přesunula před Pešuleho a minutu před koncem normální hrací doby poslal "cábelíky" do vedený přesnou ranou z přímého kopu Jan Kyklhorn. Z vedoucí branky těsně před koncem se ale domácí dlouho neradovali. V 90. minutě totiž zahrávalo Dynamo rohový kop a hlavičkující František Bambule vyrovnal na 2:2.