Webová televize SK Dynamo se naplno rozjela!

Pozorní fanoušci Dynama patrně již zaregistrovali, že se webová televize SK Dynamo začíná plnit velkým množstvím zajímavých rozhovorů, reportáží a videí. Vedení Dynama chce svou webovou televizi dostat na co nejvyšší úroveň, a pro to se rozhodlo spolupracovat s televizí RTA, která bude pro klub připravovat reportáže a videa. Na nejaktuálnější videa (předzápasová reportáž, rozhovory s trenérem Tobiášem, Davidem Homoláčem a Petrem Benátem) před zápasem s Kladnem se můžete podívat zde.

Již v průběhu jarní části sezony mohli fanoušci klubu sledovat na webové televizi sestřihy z domácích zápasů Dynama a také pozápasové tiskové konferenci. Vedení klubu chce ale pro fanoušky ještě dále službu webové televize rozšiřovat a díky spolupráci s RTA se na webových stránkách bude objevovat daleko více videí.

Před každým ligovým zápasem na webové televizi promluví trenér Pavel Tobiáš spolu s vybranými hráči, chybět nebude pochopitelně ani sestřih nejzajímavějších momentů z ligového utkání a vedle pozápasové tiskové konference se budou moci fanoušci podívat i na hráčské ohlasy.

Vedení klubu během posledních měsíců se hodně zaměřilo na zvýšenou péči o své fanoušky a právě webová televize by měla být zásadním nástrojem pro zvýšení úrovně oficiálních internetových stránek. "Myslím, že jsme na stránkách odvedli od začátku roku hodně práce a samozřejmě se budeme snažit všechno dále ještě vylepšovat a zkvalitňovat, aby se příznivci klubu na web rádi vraceli," říká obchodní manažer Radim Šupka, který zároveň doufá, že si fanoušci začnou také v hojnějším počtu nacházet cestu na domácí zápasy Dynama na Střeleckém ostrově..