Nabitý program mají nyní fotbalisté českobudějovické rezervy. Již tuto sobotu v 10:15 hodin přivítají na Složišti v rámci 24. kola ČFL pražskou Krč. Ve středu je taktéž doma čeká poslední celek tabulky Letohrad a anglický týden završí v sobotu na půdě Hlavic. Všechny zápasy třetí nejvyšší soutěže Vám jako tradičně zprostředkujeme online.

V minulém kole českobudějovičtí mladíci vedli ještě v 60. minutě zásluhou Nekvindy na půdě plzeňské rezervy 0:1, ale bleskový obrat domácích, který režíroval brazilský záložník Rodrigues, nakonec znamenal pro Západočechy zisk všech tří bodů. V pomyslném boji o čtvrtou příčku tak byli úspěšnější Plzeňští, zatímco Dynamu patří pozice šestá a na svého nejbližšího soupeře ztrácí dva body. Na videoreportáž ze zápasu se můžete podívat zde.

Sobotní duel bude zároveň soubojem statistik. Zatímco budějovická rezerva v domácím prostředí dominuje a řadí se mezi nejúspěšnější mužstva ČFL, Středočechům se daří zejména na venkovních hřištích, kde se jim povedlo nastřádat již sedmnáct bodů. Krč momentálně okupuje pátou příčku a v posledním utkání ztratila doma body za remízu 1:1 s posledním Letohradem, když už byl v šesté minutě vyloučen domácí stoper Šrámek, jenž tedy v sobotu na Složišti nebude moci hrát.
Sestava z posledního zápasu: Hanuš – Nešpor, Horkavý, Šrámek, Waldhauser – Viskup, Kočí, Kordiak, Kounovský (50. Sirový) – Matějka, Vojtíšek (73. Sedláček)

Podzimní duel v Krči byl pro Jihočechy poměrně smolný. S Mezlíkem a Peroutkou v sestavě byli budějovičtí od počátku aktivnější a jejich snaha vyvrcholila ve 14. minutě brankou Michala Mašáta, jenž chytrou střelou z hranice velkého vápna rozvlnil síť domácí svatyně. Ve druhém poločase převzal pražský celek otěže utkání, ale žádnou výraznější šanci si nevypracoval. Deset minut před koncem dostal Dobal po druhé žluté červenou kartu a v závěru střetnutí měli domácí o jednoho hráče navíc. V nastavení tlak Středočechů gradoval a jeho vyústěním byla v 94. minutě utkání branka Kordiaka, který tak stanovil konečný výsledek na 1:1.

Lodivod českobudějovického B-týmu Jiří Jurásek bude mít zřejmě k dispozici kompletní kádr, navíc doplněný o pendly z ligového áčka. Pomocnou ruku podají jako už tradičně Mrva s Jasanským. V sobotu se na Složišti startuje v obvyklých 10:15 a průběh zápasu Vám přineseme na našem webu.