Rezervní tým Dynama podruhé v řadě prohrál, když na domácím hřišti nestačil v souboji o páté místo na Spartu Krč. O výsledku zápasu bylo rozhodnuto již v 25. minutě, když se přesnou ranou přímo do šibenice trefil Tomáš Kounovský.

Příchozí fanoušky viděli na Složišti vyrovnané utkání, ve kterém měli mírně navrh domácí fotbalisté. Ti ale doplatili na neproměňování gólových příležitostí a nakonec prohráli. Právě domácí si v 15. minutě vypracovali první zajímavější šanci, dvojité zakončení Kučery ale zneškodnil dobře chytající Hanuš. Hosté odpověděli o deset minut později a hned to byla gólová rána - k přímému kopu se totiž postavil Tomáš Kounovský, jehož přesně mířený projektil se odrazil od břevna na zem a odtud zpět do brány - 0:1. Druhou ránu mohl Jihočechům zasadit ve 32. minutě Vojtíšek, ve skluzu ale netrefil bránu. Závěr poločasu pak ale patřil domácím fotbalistům. Prim hrál ale především gólman hostů Hanuš, jenž nejprve vychytal váhajícího Nekvindu a v samém závěru poločasu pak nebojácně skočil pod nohy Vladimíru Dobalovi.

Ve druhém poločase měli sice domácí trvalou převahu a častěji drželi balon, hosté ale hrozili z rychlých protiútoků. Hned ve 49. minutě šel sám na Hanuše Nekvinda, na brankáře hostů si ale opět nepřišel. V 58. minutě dobře zakombinovala domácí útočná dvojice, zakončení Kučery bylo ale nepřesné a bránu Krče příliš neohrozilo. Hosté si dobrou šanci vypracovali v 78. minutě, kdy Kounovský šel z úhlu sám na domácího gólmana, v dobré pozici ale bránu netrefil. Jihočeši v poslední desetiminutovce sahali po vyrovnání, dvě rány Jasanského ale lapil Hanuš a když už ho v 90. minutě překonal Tischler, pomohlo hostujícímu brankáři břevno.

Fotogalerie