Vedení Dynama České Budějovice pokračuje ve snaze vzbudit ve fanoušcích Dynama to správné fotbalové nadšení. Vedle rozrůstajícího se fanklubu, vylepšených oficiálních webových stránek je tu další novinka - zcela nové stránky přímo pro fanoušky a fanklub. A nejen to, klub pro své příznivce připravil i jedno další překvapení.

Zajímavou novinkou pro fanoušky budou bezpochyby nové webové stránky, kde si budou moci příznivci přečíst nejčerstvější zajímavosti z fanklubu, plány na výjezdy a další důležitá fanouškovská sdělení. Součástí stránek je navíc i diskuzní fórum, kde mohou příznivci Dynama diskutovat podobně jako tomu bylo na oficiálním webu. "Nechali jsme na vlastní náklady zřídit doménu a naprogramování stránek. Záměrně jsme nechali udělat velmi podobné stránky jako jsou ty oficiální, abychom fanouškům dali jasně najevo, že i oni jsou součástí našeho klubu," řekl obchodní manažer Radim Šupka, který realizací fanouškovských stránek dostál svému slibu.

"Myslím, že jsme od začátku roku udělali velký kus práce. Velkou radost nám dělá webová televize, která se v posledních týdnech rozběhla na maximální obrátky. Již před časem jsem fanouškům slíbil, že jim necháme vytvořit speciálně webové stránky a i ty nyní už mají v provozu," dodává Radim Šupka, který má navíc pro členy fanklubu další příjemnou novinku. "Sledujeme, jak se pomalu začíná plnit při domácích zápasech kotel a abychom do fanklubu nalákali více fanoušků, nechali jsme sundat síť, která tak trochu kazila výhled na hrací plochu. Věříme, že současní fanoušci v kotli jsou dostatečně kultivovaní na to, abychom síť mohli sundat," dodal obchodní manažer klubu.

Dynamo v posledních týdnech a měsících skutečně dělá pro fanoušky hodně. Členové fanklubu mají vstup na fotbal zdarma, vedle svého vlastního přístupu, kde se nemusí obávat front a tlačenic, mají členové fanklubu přímo u svého sektoru stánek s občerstvením a nyní nově mají odstraněnou síť. Pokud se chcete stát členem fanklubu, určitě se podívejte na stránky http://fans.dynamocb.cz/, kde naleznete veškeré potřebné informace..