Ve čtenářské anketě, které se zúčastnilo 934 hlasujících, se umístil na první příčce útočník David Lafata, jenž obdržel celkem 167 hlasů. Na druhé místo se vyšplhal opět útočník, tentokráte jím byl Marek Kulič, kterému stačilo na stříbrnou příčku 124 hlasů. O pomyslnou bronzovou medaili se rozdělili dva fotbalisté, kteří dostali shodně 99 hlasů – na třetí místo společně vystoupali útočník Jan Gruber a záložník Lukáš Adam.
Davidu Lafatovi se uplynulá sezona podařila navýsost bravurně. Jihočeský klenot nastřílel v devětadvaceti utkáních 14 branek, což ho postavilo do role třetího nejlepšího kanonýra české ligy. Výše vystoupali pouze Marek Heinz z Baníku Ostrava, který nastřádal na své konto 19 gólů, a Lubomír Reiter z Olomouce, který se trefil do sítě soupeře patnáctkrát. Vášnivý rybář tak překonal klubový rekord v počtu ligových branek za sezonu a posunul se na čtvrté místo v historické tabulce kanonýrů českobudějovického klubu za Váchu, Fujdiara a Saidla. Lafata odehrál 2347 minut a od sudích inkasoval pět žlutých karet. Čtenáři ho pasovali na muže zápasu celkem šestkrát. Fotbalové úspěchy si žádají také fotbalová ocenění. Lafata se podíval například do ideální sestavy deníku MF Dnes či prestižního časopisu Hattrick, od redakce internetového serveru byl zvolen nejlepším hráčem sezony a nyní dostal totéž ocenění i od čtenářů budějovického webu.

Marek Kulič zaznamenal v sezoně 2003/2004 osm branek a osm asistencí ve třiadvaceti zápasech, strávil na trávnících 1791 minut a obdržel pět žlutých karet. V anketě o muže zápasu byl zvolen celkem osmkrát. Podle deníku Sport se stal nejlepším fotbalistou Českých Budějovic.

Jan Gruber si vysloužil v letošní sezoně pojmenování žolík. Vstřelil dvě branky ve čtyřiadvaceti utkáních. Na hřištích působil 677 minut a dostal jednu žlutou kartu. Čtenáři ho vyzdvihli v anketě o muže zápasu v jediném případě. Lukáš Adam odehrál dvacet zápasů, přesto nestačil najít správnou mušku ke vsítění gólu. Tvořivý záložník strávil na zeleném pažitu 1388 minut a uviděl dvě žluté karty. Celkem třikrát dostal titul muž zápasu.

Konečné pořadí:

1. místo - David Lafata (167 hlasů)
2. místo - Marek Kulič (124 hlasů)
3. – 4. místo - Jan Gruber a Lukáš Adam (99 hlasů)
5. místo - Martin Vozábal (95 hlasů)
6. místo - Ivo Svoboda (94 hlasů)
7. místo - Jaromír Plocek (90 hlasů)
8. místo - Miloslav Penner (87 hlasů)
9. místo - Jakub Kafka (79 hlasů)