Po úspěšném zahájení činnosti v jarní části fotbalové sezony 2008/09 se začíná fanklub Dynama České Budějovice chystat na příští ligový ročník. Stávající členové fanklubu si mohou zažádat o prodloužení členství na novou sezonu a zároveň se mohou začít hlásit i další fanoušci, kteří by do fanklubu chtěli nově vstoupit.

Bezprostředně po skončení ligového ročníku 2008/09 vedení klubu ve spolupráci s fanklubem začalo řešit členství ve fanklubu pro příští sezonu. "Nechceme nechat nic náhodě a již nyní s předstihem chceme fanklub co nejvíce nastartovat pro příští sezonu," říká obchodní manažer manažer Dynama Radim Šupka. Jak již bylo dříve avizováno, členství ve fanklubu bude od sezony 2009/10 zpoplatněno. "Nakonec jsme se dohodli na částce 250 korun, která by měla být úměrná tomu, co fanoušci členstvím ve fanklubu získají," dodává Šupka.

Fanoušci, kteří projeví zájem vstoupit do fanklubu, se mohou těšit na skutečnost, že je vstup do kotle na jeden zápas vyjde v přepočtu na 17 Kč. Vedle spíše symbolické ceny vstupného budou mít členové fanklubu možnost zakoupit si libovolnou permanentku na první ligu s 15% slevou. Desetiprocentní slevu budou mít také na nákup v klubovém fanshopu. Dalším zajímavým benefitem pro fanoušky budou podepsané hráčské karty, které každý člen fanklubu v průběhu sezony od klubu dostane zcela zdarma.

Členství ve fanklubu přináší fanouškům tyto výhody:
- vyhotovení členského průkazu zdarma
- zdarma vstup na domácí prvoligové zápasy Dynama
- zdarma vstup na domácí pohárové zápasy Dynama
- sleva 15% na nákup permanentky
- sleva 10% na nákup veškerého zboží ve fanshopu
- 1x za rok zdarma zaslání všech podepsaných hráčských karet
- přednostní rezervace místa při fanklubem pořádaných výjezdech
- sleva (25%) z ceny výjezdu fanklubu

Máte zájem vstoupit do fanklubu? Pak stačí vyplnit registrační formulář a odeslat jej e-mailem (fanklub@skcb.cz), poštou na uvedenou adresu nebo osobně odnést na sekretariát Dynama na Střeleckém ostrově. Po přijetí přihlášky obdrží každý fanoušek informace o způsobu platby za členství a po uhrazení 250 Kč bude vystavena karta pro člena fanklubu, která bude sloužit jako vstup do sektoru domácích fanoušků a na kterou se budou moci uplatňovat výše uvedené slevy. Stávající členové mohou samozřejmě jednoduše pomocí emailu požádat o prodloužení členství.

Registrační formulář ve formátu .doc
Registrační formulář ve formátu .pdf