Fotbalisté rezervního týmu Dynama mohou dnes udělat poslední krok k zajištění třetiligové příslušnosti i pro sezonu 2009/10. V rámci předehrávaného 32. kola ČFL se mladíci Dynama představí na hřišti Buldoků z Karlových Varů. Zápas začíná v 17:00 a my budeme jeho průběh sledovat online na našem webu.

Fotbalisté Dynama dosáhli v minulém kole důležitého vítězství, když na domácím hřišti přehráli 3:0 rezervní tým Jablonce. Díky tříbodovému zisku se posunuli na desáté místo, sedm bodů od sestupových míst. Středeční soupeř Jihočechů má v tabulce ČFL o dva body více než Dynamo a momentálně je sedmý.

Karlovy Vary mají aktuálně na svém kontě dvaačtyřicet bodů za 12 výher, 6 remíz a 13 proher. V posledních domácích zápasech Západočeši naplno bodovali, když postupně porazili béčko Jablonce, Vyšehrad a naposledy zachraňující se Náchod. Souboj s náchodským mužstvem rozhodl v posledních zápasech střelecky disponovaný Marián Geňo, jenž vstřelil dvě branky. Do střelecké listiny se zapsali také Nerad a Kotáb.

Poslední vzájemný souboj Dynama a Karlových Varů vyšel na Složišti lépe budějovickým mladíkům. Ti svého soupeře ve vyrovnaném zápase porazili 1:0, když zaváhání brankáře Četverika potrestal v 70. minutě Zdeněk Ondrášek. V loňské sezoně měli ale Karlovarští s Dynamem vzájemnou bilanci lepší, v podzimní sezoně sice zápas na západě Čech skončil remízou 1:1, jarní odvetu na Složišti ale vyhráli hosté vysoko 3:0.

Jihočeši nastoupí ve středu na hřišti Buldoků s cílem bodovat. Jak se jim to bude dařit, můžete sledovat v naší pravidelné online reportáži. Výkop zápasu je stanoven na 17:00.

Soupiska Karlových Varů
Brankáři: Jan Četverík, Zdeněk Kolář
Obránci: Martin Burkyt, Michal Kubice, Tomáš Oslovič, Jan Staněk, Matěj Strejček, Jan Velkoborský, Zbyněk Vondráček
Záložníci: Lukáš Hrubý, Petr Janáček, Jiří Kubeš, Jaroslav Nerad, Karel Tichota
Útočníci: Marian Geňon, Jan Kotáb, Jakub Mičkal, Milan Novotný, Ezeqiel Rosendo, Jan Tolar.
Trenér: Stanislav Procházka