SK Dynamo podporuje od sezony 2009/2010 budějovické Centrum BAZALKA prostřednictvím charitativního projektu „Pojďme proměnit šanci!“

O projektu „Pojďme proměnit šanci!“

SK Dynamo České Budějovice se rozhodlo pro dlouhodobou podporu budějovického Centra BAZALKA, které se ve svém denním a týdenním stacionáři stará o děti a mládež s těžkým kombinovaným postižením z celého Jihočeského kraje.

V rámci projektu jsou shromažďovány finance na vybavení stacionáře či na řadu konkrétních speciálních pomůcek ke zkvalitnění života postižených dětí – např. pomůcky pro rozvoj jemné motoriky. Část výtěžku je věnována přímo na provoz této nestátní neziskové organizace, která tuto pomoc potřebuje.

„Centrum BAZALKA jsme vybrali z řady projektů, které nás žádaly o podporu a to především proto, že je to místní jihočeský projekt a také proto, že nemá dostatek partnerů pro podporu pro svoje menší marketingové využití,“ říká obchodní manažer Dynama Radim Šupka.

Slova díků znějí i z úst zástupců Centra BAZALKA. „Jako nestátní nezisková organizace jsme závislí na podpoře lidí s dobrým srdcem. Podpora z řad ligových fotbalistů, hráčů velmi populárního sportu, nás velmi těší a je nám další vzpruhou v naší činnosti.“ dodává ředitelka Centra BAZALKA, Vanda Polívková.

Jedním z prvních, kdo o podobný projekt usiloval, byl předseda představenstva Dynama Karel Poborský. „O dlouhodobou spolupráci s nějakým charitativním projektem jsme usilovali již dlouho, proto jsme velmi rádi, že jsme se domluvili s Centrem BAZALKA a i oni jsou s naší podporou spokojeni, protože oboustranná spokojenost je pro dlouhodobý úspěch nejdůležitější,“ říká šéf budějovického klubu.

Do samotného projektu se velmi ochotně zapojili i fotbalisté prvního týmu, kteří za každý vstřelený ligový gól přispějí částkou 1.000,- „Určitě rádi podpoříme dobrou věc a budeme se snažit v sezoně nastřílet co nejvíce branek, abychom co největší částkou přispěli,“ řekl kapitán fotbalistů prvního týmu Roman Lengyel.

Jak můžeme pomoci?
1. Hráči prvního týmu za každý vstřelený gól věnují na konto Centra BAZALKA 1.000,-Kč
2. Klub SK Dynamo České Budějovice věnuje z každé prodané vstupenky 1,-Kč
3. Vy, jako naši příznivci, se této akce zúčastníte již zakoupením vstupenky. Navíc máte možnost podpořit Centrum BAZALKA přímo. Navštivte jejich www.CentrumBAZALKA.cz, kde se dozvíte více.

Centrum BAZALKA, o.p.s., je nestátní nezisková organizace, která se ve svém denním a týdenním stacionáři stará o děti a mládež s těžkým kombinovaným postižením z celého Jihočeského kraje. Posláním Centra BAZALKA je začlenění klientů do hlavního proudu společnosti, poskytnutí péče v odpovídajícím zařízení v rodinné atmosféře a ulehčení životní situace rodinám klientů. Více viz www.CentrumBAZALKA.cz.

Pojďte se teď všichni zapojit do projektu „Pojďme proměnit šanci!“ a proměňte dětem i sobě šanci na lepší život!

SK Dynamo ČB a Centrum BAZALKA Vám děkují!