Fotbalový klub Dynamo České Budějovice by touto cestou rád upozornil, že pro ligovou sezonu 2009/2010 neprobíhá prodej permanentních karet do sektorů C a D na západní (hlavní) tribuně. Tyto dva sektory budou pro následující ligový ročník vyhrazeny obchodním partnerům klubu. Stávající majitelé permanentek do těchto sektorů si mohou vybrat jiná místa na stadionu a jako omluva za ztrátu svého místa dostanou od klubu knihu "100 let Dynama" s originálním podpisem Karla Poborského!

"Chápeme, že tímto krokem asi některé naše dlouholeté fanoušky rozčílíme, přesto ale doufáme, že se vždy dokážeme nějak dohodnout. Fanoušci si mohou místo sektoru C kupovat permanentky do sektoru B a původní majitelé permanentek v sektoru D mohou využít volných míst v sektoru E," říká obchodní manažer Dynama Radim Šupka.

Stávající majitelé permanentních vstupenek mimo sektory C a D západní tribuny mají svá místa rezervovaná do úterý 30. června, od prvního červencového dne pak budou všechna zbývající místa uvolněna do běžného prodeje.