Předposlední únorový den Dynamo uspořádalo dvě přátelská mezinárodní utkání proti Fotbalové akademii Linz v rámci projektu Česko-rakouská fotbalová výchova mládeže, který je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj s motem „Gemeinsam mehr erreichen – Společně dosáhneme více“.

Proti sobě nastoupila na nové umělé trávě třetí generace v Třeboni u Sportoní haly mužstva kategorií U19 a U17 klubu SK Dynamo České Budějovice a Fotbalové akademii Linz.

V 11:00 hod proběhlo slavnostní uvítání všech hráčů a realizačních týmů obou klubů v hotelu Bohemia v Třeboni. Pak následoval společný oběd mužstev U19 obou klubů. Během tohoto společenského posezení proběhla i vzájemná konzultace rozdílů fotbalové přípravy v jednotlivých zemích samotnými trenéry a vzájemné seznámení jednotlivých hráčů obou klubů.

Hodinu po poledni se sehrál zápas kategorie U17.
SK Dynamo České Budějovice - Fotbalová akademie Linz 2:1 (1:1)
Branky Dynama: Daniel Malý, Zdeněk Šergl.
„Projevila se již dva roky viditelná soupeřova převaha v dynamické technice. Díky brankáře se tato převaha neprojevila na výsledku a zápas jsme vyhráli. V tomto ohledu máme co dohánět,“ řekl o zápase trenér U17 Jiří Vlček. Po odehraném zápase byla připravena i pro kategorii U17 společenské posezení se pozdním obědem.

Ve tři hodiny odpoledne se sehrál zápas kategorie U19.
SK Dynamo České Budějovice U19 - Fotbalová akademie Linz 1:1 (1:0)
Branka Dynama: Radim Koutný.
"Skvělá konfrontace, výborný fotbalový i agresivní soupeř a kvalitní zasloužený výsledek. Jen více takových utkání,“ hodnotil utkání trenér U19 Pavel Tobiáš.