Mládežnické týmy Dynama nezahájily jarní část sezony příliš dobře. Své soutěže započalo v minulých dnech hned šest týmů a ani jeden z nich se zatím neměl možnost radovat z vítězství. Alespoň po bodech si za remízy připsali starší ligoví žáci a také béčko staršího dorostu..

U19 - Na Slavii starší dorost nestačil
SK Dynamo U19 - Slavia Praha U19 0:2 (0:1)
Sestava:
Liška - Koutný, Polák, Král (60. Poláček), Sajtl - Svoboda, Vokatý, Repa, Petráň - Němec (82. Krejčí), Novák
Hodnocení: Starší dorostenci Dynama si nedokázali poradit se stejně starými hráči Slavie a na domácím hřišti v Hluboké nad Vltavou prohráli 0:2. "Viděli jsme zápas dvou rozdílných poločasů. První, který byl z naší strany katastrofální a to i přes to, že jsme měli tři vyložené šance! A druhý, který měl z naší strany kvalitu směrem dopředu, bohužel bez efektivity," hodnotil utkání asistent trenéra Martin Frantík.

U18 - Remízový vstup do sezony
SK Dynamo U18 - Jablonec U19 0:0 (0:0)
Sestava:
Vokatý - Dvořák, Průcha, Rozhoň, Hájek - Prášek, Tlustý, Poláček, Benda - Chytrý (38. Jindra), Vlk (75. Němec)
Hodnocení: V České lize dorostu zachraňující se Jihočeši začali jarní část sezony domácím utkáním s Jabloncem, které skončilo dělbou bodů za remízu 0:0. "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním hosté platili důrazem, po našich ztrátách měli vyložené šance a brankář Vokatý nás výrazně podržel. Do druhého poločasu jsme zvýšili aktivitu, podařilo se nám hru vyrovnat, ale bohužel jsme trestuhodně zahodili hned čtyři tutovky," řekl o zápase kouč týmu Miroslav Jirkal.

U17 - Ani mladší dorost na Slavii nevyzrál
SK Dynamo U17 - Slavia Praha U17 0:2 (0:1)

Sestava: Trnka - Kabele (68. Kodras), Novotný J., Dvořák, Malý, Minář (60.Vaněk), Novotný R., Čadek, Petráň (40.Radouch), Cihlář, Šergl.
Hodnocení: Podobně jako starší dorostenci nestačili ani ti mladší na ambiciózní tým pražské Slavie, se kterým prohráli o dva góly 0:2. "Soupeř má výbornou bilanci na hřišti soupeřů, ze celý podzim prohráli venku pouze jednou. Tuto sílu potvrdili i v tomto utkání," řekl po zápase trenér Jiří Vlček, jehož tým klesl v tabulce první ligy na jedenáctou příčku.

U16 - Na starší protihráče nestačili
SK Dynamo U16 - Jablonec U17 0:2 (0:1)
Sestava:
Hajdušek - Žyla, Hrabík, Schloff, Fajtl - Wermke, Heller (55. Kolář), Kebl, Růžička (41.Čejka) - Staněk, Nebor
Hodnocení: V prvním jarním zápase přivítali mladší dorostenci Dynama kategorie U16 na domácím hřišti silný celek dorostu Jablonce, se kterým tým Ivana Nováka nakonec prohrál 0:2. "Naším soupeřem byl vedoucí celek soutěže, který potvrdil své kvality. Hosté dokonale využili své fyzické převahy. Kluci se snažili, ale na soupeře tentokrát nestačili," řekl po zápase trenér budějovického týmu.

U15 - Žáci uhráli bod v Příbrami
Příbram U15 - SK Dynamo U15 1:1 (1:0)
Branka Dynama:
Kocar
Sestava:
Coufal - Křiváček (70. Vopleka), Šumský, Kocar, Podráský - Svoboda, J. Held, Funda, Jenne - Horák (35. M. Held), Schertler
Hodnocení: Přestože byli starší žáci Dynama na hřišti Příbrami lepším týmem, domů se vrátili pouze s jedním bodem za remízu 1:1. "Zpočátku to byl spíše boj než fotbal. Postupně jsme si vytvořili územní převahu, ale pouze po vápno soupeře. Soupeř na naši bránu v prvním poločase vystřelil jenom jednou, ale stačilo to na vedení po prvním poločase. Ve druhém jsme si vytvořili tlak, ale z několika dobrých šancí jsme vytěžili jenom jednu branku," řekl o zápase trenér Martin Wohlgemuth.

U13 - Příbram nastřílela mladším žákům tři góly
Příbram U13 - SK Dynamo U13 3:0 (0:0)
Sestava:
Vejsada - Hevel (25. Štěpánek), Vacek, Němec, Blažek - Bartoš, Kándl, Fořter (30. Pancíř) - Kadlec, Týnavský (30. Chylík), Matas
Hodnocení: "Vzhledem k odehraným zápasům během přípravu je pro mě první mistrovské utkání velkým zklamáním. Velmi málo jsme se chtěli zapojit do hry. Přišlo mi, že byli hráči myšlenkami ještě na velmi úspěšném přátelském utkání v Linzi proti Paschingu, a mysleli si, že to půjde samo. Pevně věřím, že to bude pro nás ponaučení," řekl po zápase v Příbrami nazlobený trenér Tomáš Maruška.