Juniorska Dynama poprvé na jaře naplno bodovala, když na hřišti Loko Vltavín dokázala zvrátit nepříznivě se vyvíjející zápas. Jihočeši v 62. minutě prohrávali již 0:2, avšak díky jedné trefě Šibčiče a dvěma zásahům Adama Klavíka si svěřenci Jiřího Lercha vezou z Prahy důležité tři body za vítězství 3:2!

Vltavín měl partii s Jihočechy více než slibně rozehranou. V 62. minutě vedl rozdílem dvou branek. Nejprve se po Kuchařově rohu trefil expříbramský stoper Ševr a půl hodiny nato přidal druhý gól opět po rohovém kopu Kuchaře Kobler, když potrestal zaváhání gólmana Křížka.

Posledních 25 minut ale patřilo rezervnímu celku z jihočeské metropole, který do té doby nastřádal i s podzimem čtyři nerozhodné výsledky po sobě. Už po čtyřech minutách vstřelil kontaktní gól Zlatan Šibčič. Budějovičtí vsadili vše na jednu kartu. Kouč Lerch vyslal najednou do hry debutujícího exdorostence Reina a útočníka Klavíka, který se v posledních zápasech trápil.

A právě písecký odchovanec, který se na jih vrátil loni z pražské Slavie, se stal hrdinou závěrečných minut. V 75. min. přetavil Adam Klavík přesný centr ve vyrovnání a šok zasadil Pražanům pět minut před koncem, kdy vydařenou ranou z dálky podruhé překonal Pokorného!