Fotbalisté Dynama České Budějovice se budou od pondělí do pátku připravovat ve Frymburku na novou ligovou sezonu. Během týdenního kondičního soustředění budou Jihočeši využívat služeb Wellness Hotelu Frymburk, kde naleznou veškeré potřebné podmínky. "Ve Wellness hotelu to samozřejmě dobře známe a jsme tady maximálně spokojeni. Samotný hotel nabízí veškeré dostupné služby a navíc je tady velice příjemný a vstřícný personál," pochvaluje si trenér Jaroslav Šilhavý.

Frymburský hotel je tradičním útočištěm fotbalistů Dynama. V posledních letech v hotelovém komplexu absolvují zimní i letní přípravy a pravidelně ho navštěvují i před ligovými zápasy v rámci předzápasových soustředění. "Myslím, že svou úrovní nemá hotel na jihu Čech konkurenci. Jsme moc rádi, že sem můžeme pravidelně jezdit," dodává Šilhavý. Největší předností hotelu je pak rozsáhlé wellness zařízení. "Samotný wellness je naprosto skvělá věc a určitě to tam budeme využívat," dodává budějovický kouč.

Během týdenního pobytu ve Frymburku čeká fotbalisty náročný program s třífázovými tréninkovými jednotkami. Dopoledne se hráči dostanou vždy na hřiště, po obědě je čeká výběh do terénu a po večeři pak zátěžové plavání. "Právě odpoledne budeme to wellness zařízení hodně využívat. Vedle bazénu, kde budeme hodně plavat jsou tam samozřejmě také vířivky, saunový svět a v nabídce jsou také nejrůznější masáže, které hráči určitě po náročném dnu ocení," doplňuje s úsměvem na tváři trenér Šilhavý.

Pouze slova chvály mají na Wellness Hotel Frymburk i samotní hráči. "Určitě nejsme v neznámém prostředí. Z našich minulých pobytů to tady velmi dobře známe a i když nás tady tento týden čeká tvrdá dřina, myslím, že většina z nás se sem těšila," říká za tým kapitán David Horejš.