V posledním zápase před startem jarní části fotbalové ligy vyhráli fotbalisté rezervního týmu Dynama nad Hlubokou nad Vltavou na jejím hřišti vysoko 6:1. Střelcem zápasu byl třígólový Marián Timm, který se stal zároveň nejlepším zimním střelcem týmu. Další branky přidali Rein, Kaňák a Mezlík.

Hluboká nad Vltavou – SK Dynamo ČB B 1:6 (1:4)
Branky:
27. Kurali - 2., 28. a 36. Timm, 9. Rein, 59. Kaňák, 85. Mezlík.
Rozhodčí: Peterka..

Sestava Dynama B: Jirkal – Sajtl, Sláma, Šimič, Koutný – Repa, Rakovan, Rein, Bakala – Timm, Kaňák. Střídali Hudson, Holub a Mezlík.

Fotbalisté Dynama byli v celém průběhu utkání lepším týmem a hned od druhé minuty, kdy se trefil Marián Timm, postupně navyšovali své vedení. V 9. minutě se trefil z přímého kopu Rein a přestože ve 27. minutě snížil Kurali na 1:2, před koncem poločasu dvěma dalšími góly dokonal hattrick Marián Timm. Ve druhé části hry se pak krásnou střelou z pětadvaceti metrů prosadil i navrátilec po dlouhodobém zranění Michal Kaňák a pět minut před koncem uzavřel skóre na 1:6 Pavel Mezlík.

Trenér Jiří Lerch: S Hlubokou hrajeme generálku již třetí rok za sebou a je to velmi dobrý sparingpartner. Jsem rád, že jsme si dnes zastříleli, spoustu dalších šancí jsme ještě neproměnili, tak doufám, že si kluci přenesou herní pohodu i do zápasu s Pardubicemi. Potěšilo mě, že se trefil i Michal Kaňák, protože hraje po tříměsíční pauze zaviněné vážným zraněním a potřebuje se chytit. Snad ho vstřelená branka psychicky nakopne.