Petr Benát mohl rozhodnout. Po jeho přihrávce se do šance řítil Stráský. Byl faulovaný Lukášem a hlavní sudí nařídil penaltu. K zahrání se postavil domácí špílmachr ale brankář Sňozík vystihl směr střely a míč vyrazil. „Ztrátu dvou bodů beru na sebe. Bohužel se mi penalta nepovedla,“ mrzelo nešťastného střelce.

Běžela 90. minuta kdy hlavní rozhodčí Bílek ukázal na penaltový puntík. Za stavu 1:1 mělo Dynamo obrovskou šanci rozhodnout. Benát penaltu neproměnil. „Chyba je samozřejmě to, že gól nebyl. Měl jsem to kopnout na druhou stranu. Sňozík vystihl směr. Snažil jsem se míč umístit k tyči, ale bohužel to nevyšlo,“ řekl o svém neúspěchu střelec.

Díky získanému bodu se Jihočeši posunuli na 13. místo. „Bod je ale málo. Chtěli jsme vyhrát. Bohužel jsme dostali gól jako první. Naštěstí se nám alespoň podařilo vyrovnat,“ dodal Benát. A měl pravdu. Dynamo si šancí vytvořilo více. Z malého vápna branku přestřelili Otepka i Hudson.

Petr Benát se do hry dostal po delší době, kdy se dostával do formy po dlouhodobém zranění. „Už když jsem šel na hřiště tak jsem chtěl dát gól a utkání obrátit. Bohužel se to nepovedlo a dneska ztráta dvou bodů jde na mě,“ dodal smutným hlasem Petr Benát.

Svůj první gól za Dynamo vstřelil Lovre Vulin. „Samozřejmě jsem za něj rád. Čekal jsem na něj. Doufám, že mě to nakopne k lepším výkonům a zvedne se i moje forma po zranění. Občas cítím, že mi chybí síla v soubojích,“ řekl po utkání Vulin.

Jeho brance předcházela gólová šance Ondráška, která by asi i tak skončila gólem. „Je jedno, jestli dá gól Kučera, Ondrášek nebo já. Důležité je, aby míč skončil za brankovou čárou.“ Situace mohla zavánět ofsajdem. Vulin byl přesvědčený, že v žádném případě. „Běžel jsem ze druhé vlny. Při rohu stál navíc hostující hráč u tyče a daleko od ní při dorážce být nemohl,“ dodal Lovre Vulin.

Rozpačité pocity měl po utkání i střelec jediné branky Bohemians 1905 Milan Škoda. „Z utkání mám smíšený pocit. Vedli jsme a měli dalších dobrých deset minut. Mohli jsme to potvrdit druhým gólem. Na druhou stranu Dynamo mělo plno standardních situací a v 90. minutě penaltu. Z tohoto pohledu bod beru,“ uvedl Milan Škoda.