Fotbalisté staršího B-dorostu Dynama kategorie U18 napodobili své mladší kolegy kategorie U16 a s předstihem si zajistili vítězství v divizní soutěži a postup do druhé ligy. Tým Jiřího Vlčka rázným krokem nasměřoval k postupu především v jarní části sezony, kdy vyhrál všech dosavadních dvanáct zápasů!

Mladá Boleslav U19 - SK Dynamo ČB U19 4:0 (2:0)

Vlašim U19 - SK Dynamo ČB U18 1:4 (1:3)
Branky:
Jindra, Vaněk, Kodras, M. Held
Sestava: Trnka - Kabele, Fajtl, Dudák, Mravec - Radouch, Dvořák, Slavík, Kodras - Jindra, Vaněk (75. M. Held)
Jiří Vlček (trenér): Do utkání jsme šli s tím, že v případě vítězství vyhrajeme divizi staršího dorostu. To se nakonec podařilo. Nebylo to všek vůbec lehké! Více než se soupeřem naši hráči bojovali s vlastní nervozitou. Nakonec se kvalita prosadila a kolo před koncem soutěže jsme plnili cíl, se kterým jsme do soutěže šli. Vyhrát divizi a tak umožnit návrat do druhé ligy.

Mladá Boleslav U17 - SK Dynamo ČB U17 3:1 (3:0)
Branka:
Nosek
Sestava: Hajdušek - Schloff, Kocar, Žyla (41. Hrabík), Funda - Růžička (60.Heller), Horák, Straka (41. Nosek), Wermke - Nerad (41. Schertler) Čejka
Ivan Novák (trenér): Těžké hodnocení. Výsledek napovídá celkem jednoznačný zápas, ale hra byla úplně jiná. Například jen ve II. poločase šli kluci 5x sami na branku a měli jsme i další obrovské šance. Naše střelecká produktivita je katastrofální a připravuje nás o body. Kdo neviděl, neuvěří!

Vlašim U18 - SK Dynamo ČB U17 0:4 (0:3)
Branky:
Svoboda 2, Bednář 2
Sestava: Sobolík - Podráský, Křiváček, Šumský, Vít - Svoboda, Held J., Pěnka, Bednář - Bašta, Held M. (52. Hála)
Kamil Tobiáš (trenér): Za velkého vedra jsme v pravé poledne hráli na umělé trávě a jsem moc rád, že jsme toto utkání zvládli s přehledem a domácí nepustili za 80 minut k ohrožení naší branky. Škoda, že jsme nedokázali nastřílet víc branek, určitě bychom si to zasloužili a šance jsme měli.

SK Dynamo ČB U15 - Viktoria Plzeň U15 1:1 (0:0)

SK Dynamo ČB U14 - Doubravka U15 2:2 (1:1)
Branky:
Švantner, Škoda
Sestava: Rotbauer - Štěpánek, Němec, Vacek, Krejčí - Vymětal, Škoda, Kándl, Švantner - Matas, Valter
Martin Wohlgemuth (trenér): Tentokrát jsme zůstali za výkony z předcházejících zápasů. Hosté hrozili z brejků. S jejich zastavováním jsme měli problémy.

SK Dynamo ČB U13 - Viktoria Plzeň U13 4:0 (2:0)
Branky:
Vávra 2, Chylík, Štifter
Sestava: Luksch - Řehoř (35. Doležal), Vávra, Jáša, Novák (31. Hric) - Tomek (31. Brtna), Procházka (31. Rottenborn), Pfeifer, Vysušil - Chylík (31. Miklas), Štifter
Radim Pouzar (trenér): Předposlední utkání proti Plzni jsme začali velmi dobře, vycházela nám kombinace, hra jeden na jednoho a hlavně na rozdíl od minulých zápasů jsme dokázali proměňovat šance a po brankách Chylíka a Vávry jsme vedli 2:0. Závěr poločasu patřil jasně hostům, kteří nás dostali pod tlak, ale kluci to zvládli. Druhý poločas se hrál otevřený fotbal na obě strany, ale branky střílel jen náš tým a branky Vávry a Štiftera nás dovedli k vítězství 4:0. Kluci odehráli dobré utkání, ale i díky soupeři, který chtěl hrát fotbal, ne kopanou!

SK Dynamo ČB U12 - Doubravka U13 3:0 (0:0)
Branky:
Drchal, Lorenc, Hoffman
Sestava: Višvader (30.Vacl) - Hüttner, Švec, Dolejšek, Bárta - Sekyra, Tůma (30. Marhoun), Pileček (30. Hofmann), Strapek (30. Kalousek) - Drchal, Lorenc
Miroslav Šenkýř (trenér): Hráli jsme na jednu branku s množstvím neproměněných šancí(i penalty). Ale až ve druhém poločase jsme hru zúročili i gólově.