V průběhu ligové sezony 2010/2011 odpovídali vybraní hráči A-týmu Dynama prostřednictvím offline rozhovorů na dotazy členů Online klubu. Každý z fotbalistů následně věnoval na popud Fanklubu Dynama jednu fotbalovou věc, která nyní putuje do dražby. V aukci jsou například dresy, kopačky, míč nebo brankářské rukavice. Účastí v aukci podpoříte Dětský stacionář Světluška. Aukce končí již v pátek 24. června v 16:00.

Aukci artefaktů Dynama naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Jako první se offline rozhovoru zúčastnil v polovině září loňského roku brankář Pavel Kučera. Právě on věnoval jako první věc své brankářské rukavice, se kterými odchytal celou sezonu 2009/2010. Na rukavicích samozřejmě nechybí vlastnoruční podpis.

Druhým účastníkem offline rozhovoru byl v říjnu Zdeněk Ondrášek, který také přidal zajímavý suvenýr. Do aukce věnoval své kopačky od firmy Adidas, se kterými do té doby hrál Gambrinus ligu. Stejně jako na rukavicích od Pavla Kučery je samozřejmě i na kopačkách podpis Zdeňka Ondráška.

Stoper Dynama David Horejš byl v prosinci třetím účastníkem offline rozhovoru a i on přidal další atraktivní věc v podobě originálního dresu Dynama se jmenovkou a číslem 3 na zádech. Na dresu samozřejmě nechybí vlastnoruční podpis.

V lednu roku 2011 odpovídal na dotazy fanoušků také další stoper Roman Lengyel, který působil dlouhé roky v Rusku, a proto věnoval svůj originální hraný dres z Krasnodaru. I na tomto dresu je vlastnoruční podpis a nechybí ani číslo 18 a jmenovka v azbuce!

Jako poslední se offline rozhovoru účastnil útočník Tomáš Stráský, který si čas na fanoušky našel v dubnu letošního roku. Po svých odpovědích fanouškům věnoval do aukce míč Dynama s vlastnoručním podpisem.

Aukce věcí od fotbalistů Dynama startuje ve středu 8. června a končí v pátek 24. června v 16:00. Neváhejte, zapojte se do dražby a získejte zajímavé fotbalové suvenýry. Účastí v aukci navíc podpoříte Dětský stacionář Světluška!