V sobotu 11. června se pod zámkem v Hluboké nad Vltavou uskuteční již pátý ročník akce Pomáháme fotbalem. Jako každý rok, ani letos nebudou chybět osobnosti ze světa filmu, hudby nebo sportu.

Podle hlavního organizátora Jana Mádla, předsedy občanského sdružení Pomáháme sportem, by se ve fotbalovém areálu měli objevit a také nastoupit v utkání Mádl team proti Realu Top Praha např. Jirka Mádl, Vojta Kotek, Jitka Nováčková, Richard Genzer, Tomáš Sivok, Jirka Kladrubský, Erich Brabec, Karol Kisel, Martin Latka, Jiří Novotný, Filip Novák, Jakub Kovář, Milan Gulaš, Robert Záruba, Jaromír Bosák, Jan Révaj, Ondra Brzobohatý, Pavel Novotný, David Suchařípa. A možná také dorazí Milan Baroš a bratři Michálkové. Slavnostního výkopu a autogramiády se zúčastní česká miss Jitka Nováčková spolu s trojnásobným vítězem Stanley cupu Jaroslavem Pouzarem.

Pro návštěvníky je připravena soutěž o nový mobilní telefon, pivo za 10 korun a pro prvních 300 příchozích Big Mac zdarma.
Patronem charitativní akce, z které putují finanční prostředky na dětské oddělení onkohematologie českobudějovické nemocnice, je herec Jiří Mádl.
Proto neváhejte a přijďte se pobavit a zároveň podpořit dobrou věc v sobotu 11. června od 14:00 do fotbalového areálu v Hluboké nad Vltavou.

POMÁHÁME FOTBALEM 2011 (5. ročník)
Charitativní fotbalová exhibice
KDY: sobota 11. června od 14:00 (doprovodný program začíná v 13:00)
KDE: v Hluboké nad Vltavou (fotbalový areál)
KDO: MÁDL TEAM x REAL TOP PRAHA
Jirka Mádl, Vojta Kotek, Jitka Nováčková, Richard Genzer, Tomáš Sivok, Michal Kadlec, (Milan Baroš), Jirka Kladrubský, Erich Brabec, Karol Kisel, Martin Latka, David Horejš, Milan Nitrianský, Jiří Novotný, (Milan Michálek, Zbyněk Michálek), Filip Novák, Jakub Kovář, Milan Gulaš, Robert Záruba, Jaromír Bosák, Jan Révaj, Ondra Brzobohatý, Pavel Novotný, David Suchařípa, Tomáš Novotný, Tomáš Zástěra (oba Nekecej!), Vlasta Horváth, Zbyněk Drda, Míra Hrabě, Vlasta Vlášek, Tomáš Kučera, Martin Pouva, Marian Jelínek a Radek Bakalář.
PRO KOHO: Výtěžek poputuje opět na dětské oddělení onkohematologie českobudějovické nemocnice