Fotbalisty Dynama České Budějovice čeká v neděli od 17:00 další přípravný zápas proti ligovému soupeři. Trenér Jiří Kotrba vezme svůj tým do Strakonic, kde se utká s Příbramí. Zápas se odehraje na hřišti Fezka. Zápas jsme sledovali prostřednictvím onlajny.cz zde.

Středočeši pod vedením nového kouče Davida Vavrušky v přípravě zvítězili v Liberci 3:2, na turnaji v Žirovnici po prohře s Hradcem 1:3 zdolali Žižkov 1:0, doma nestačili na střížkovskou Bohemku 2:3 a ve středu porazili Čáslav 2:1.

Jihočeši k zápasu nastoupili také naposledy ve středu. Na turnaji v Hluboké nad Vltavou nejprve vyhráli nad Jihlavou 3:1 a poté v zápase se Žižkovem vyhráli díky skvělému rychlému vstupu do zápasu 3:0. Přestože se pomalu blíží start nového ročníku Gambrinus ligy, bude trenér Jiří Kotrba stále zkoušet hráče, kteří usilují o budějovický dres.

Jihočeši se s Příbramí ve Strakonicích střetli i v průběhu loňské přípravy. Pod trenérem Šilhavým vyhráli tehdy díky brance Petera Černáka 1:0. V lize pak v Příbrami prohráli po matném výkonu 0:2 a nepříjemnou porážku odčinili až jarním domácím zápasem, ve kterém zvítězili vysoko 3:0. Z vítězství nad Příbramí se hráči Dynama radovali i v zimní pauze v rámci Tipsportu Cupu, kdy vyhráli 2:0.