Od pondělí 18. června mohou fanoušci Dynama České Budějovice nakupovat permanentní karty na nový ročník Gambrinus ligy 2012/13. Stejně jako v předešlých letech se budou permanentní karty prodávat přímo na sekretariátu klubu na stadionu na Střeleckém ostrově. Zajímavou novinkou spojenou s nově vznikajícím ticketingem klubu bude možnost rezervace permanentky prostřednictvím systému CBsystem.

Ceny permanentních karet zůstávají stejné jako v loňské sezoně. Permanentka Gold, která je určená pro opravdové fanoušky klubu, nabízí mimo jiné vstup do VIP prostor klubu a stojí 5.000 Kč. Nejoblíbenější kartu je tradičně permanentka Standard v ceně 1.500 Kč. Stále větší oblibu si získává Rodinná tribuna na severní tribuně a stejně jako v předešlé sezoně klub nabízí hned dvě varianty permanentky na tuto tribunu - pro tři osoby za 1.500 Kč a pro čtyři osoby za 2.475 Kč. Ochuzeni nebudou ani senioři a děti do patnácti let, kteří mohou kupovat permanentky se speciální slevou..

Prodej permanentních karet na sezonu 2012/2013 bude zahájen v pondělí 18. června a v první vlně bude probíhat až do pátku 29. června. V tomto období budou mít stávající držitelé permanentek svá místa zarezervovaná. Navíc každý, kdo si v tomto období permanentku zakoupí, dostane od klubu malou pozornost. V následujícím týdnu bude předprodej permanentek přerušen a další vlna pak odstartuje v pondělí 9. července. Předprodej pak bude probíhat až do samotného začátku nového ročníku Gambrinus ligy.

Příjemnou novinkou pro fanoušky je možnost rezervace permanentních vstupenek prostřednictvím internetu. Zájemce o koupi permanentky si na webu CBsystem vybere místo, to si následně rezervuje a poté si dojde osobně permanentku zaplatit na sekretariát klubu, kde jí obratem rovnou dostane. Výhodou je, že si nebudou fanoušci muset narychlo místo na stadionu vybírat přímo na sekretariátu, ale že si své místo vyberou v teple domova a následně na Dynamu pouze vyzvednou kartu. Přímo na sekretariátu pak stačí nahlásit, o jaký typ permanentky (Gold, Standard, Rodina, Senior nebo Junior) má daný fanoušek zájem a od toho se pak bude odvíjet i cena.

Permanentky je možné již nyní rezervovat na webu CBsystem zde. Ale pozor, rezervace má platnost 48 hodin a poté bude automaticky v případě nevyzvednutí permanentní karty zrušena!

CENY PERMANENTEK NA SEZONU 2012/2013
permanentka GOLD cena 5.000,-Kč
permanentka STANDART cena 1.500,-Kč
permanentka RODINA (1 + max.2 děti) cena 1.500,-Kč
permanentka RODINA (2 + max.2 děti) cena 2.475,-Kč
permanentka SENIOR cena 1.020,-Kč
permanentka JUNIOR cena 450,-Kč

Podrobné informace o prodeji permanentek naleznete ZDE.


CENY VSTUPENEK NA SEZONU 2012/2013
základní vstupné (krytá tribuna) 125 Kč
základní vstupné (nekrytá tribuna) 110 Kč
zlevněné vstupné (osoby nad 60 let) 85 Kč
rodinné vstupné (1 + max. 2 děti) 125 Kč
rodinné vstupné (2 + max. 2 děti) 210 Kč
dětské vstupné (do 15 let) 50 Kč
Fanoušci - hosté 125 Kč
děti do 6 -ti let a ZTP ZDARMA