Fotbalisté Dynama České Budějovice odčinili ve středu v podvečer dvě porážky s Žilinou a Kluží, když si v utkání s ázerbajdžánským Chazarem Lankaran s chutí zastříleli a vyhráli přesvědčivě 5:2! Střelecky se prosadili Benát, Hudson, Novák, Řepka a Klesa.

Trenér František Cipro v zápase s Lankaranem zaimprovizoval se sestavou a do zápasu poslal jedenáctku v rozestavení 3-6-1, když v obraně nastoupili pouze Halama, Řepka a Novák. Jihočeši nezačali sice zápas dobře a proti účastníku prvního předkola Evropské ligy hned od 3. minuty prohrávali, přesto nakonec zápas jasně ovládli. Na konci první čtvrthodiny totiž po přihrávce Řezníčka vyrovnal na 1:1 Petr Benát a i v dalším průběhu první půle měli více ze hry fotbalisté Dynama. Největší šanci na zvrat v zápase měl ve 39. minutě Řezníček, gól ale nedal a poločas tak skončil nerozhodně.

Také vstup do druhé půle vyšel lépe Lankaranu, který se rychle vrátil zpět do vedení, jenže po další pěkné akci se po přihrávce Klesy o vyrovnání postaral v 50. minutě Fernando Hudson. V dalších minutách pak byli na hřišti již pouze fotbalisté Dynama. Po hodině hry se po standardní situaci prosadil nadvakrát Pavel Novák. A za dalších dvacet minut zaznamenal svůj první gól v dresu Dynama po další povedené standardce Tomáš Řepka. Konečnou podobu výsledku pak dal dvě minuty před koncem Michal Klesa, který zvýšil na konečných 5:2 pro Dynamo!