Stejně, jako se do posilování svých řad pustil “A“ tým Dynama, se s plnou vervou pouštíme i my, Fanklub. Často slýcháme, že kotel od rozpuštění chuligánů BGB už není takový, jaký býval, ale rádi bychom i s vámi, potencionálními kotelníky dokázali, že pořádně nahlas fandit jde i bez zbytečných vulgarismů.

Ten, kdo za posledních pár let byl na utkání Dynama, musel domácí kotel zaregistrovat, takže nejspíš tuší, jak na stadionu vystupujeme, ale znovu pro pořádek.

Zásady Fanklubu Dynama:
- Fandíme slušně !
- Distancujeme se od bitek chuligánů !
- Klub podporujeme, ať už se daří, nedaří !

Pevně věříme, že těchto zásad se s námi bude držet i spoustu nových kotelníků v sektoru A na Jižní tribuně. My, kotelníci Dynama nejsme žádná uzavřená skupina a bez ostychu přijmeme každého z vás, ať věkem patříte do školních lavic, nebo do důchodu. Byl jsem to i já, kdo přišel poprvé do kotle a nikoho neznal, ale neuplynulo ani devadesát minut fotbalu a našel si spoustu nových přátel.
Na tribuně rádi uvidíme každého, kdo bude chtít alespoň trochu fandit a ukáže Dynamáckou příslušnost. S každým novým členem se rádi uvidíme během prvního domácího utkání na Střeleckém ostrově.

Podmínky vstupu do kotle
Každý fanoušek musí před začátkem sezonu uhradit částku 350kč klubu, který mu vystaví kartičku fanouška, na kterou bude vstupovat do kotle. Po zakoupení kartičky vychází jedno ligové utkání na 23 korun, a to nepočítáme pohárové zápasy, které jsou také v ceně kartičky. Návod na zaplacení a vyplnění formuláře do kotle najdete zde: http://www.dynamocb.cz/zobraz.asp?t=fanklub

Do budoucna…
Pokud se do kotle několik nových tváří přidá a číslo pravidelných fanoušků bude alespoň padesát, bude určitě lehčí uspořádat případný výjezd na venkovní stadion. Sparta, Slavia, Dukla, Příbram, Plzeň a Jihlava jsou autobusem snadno dosažitelné destinace a toho bychom také rádi využili.
Doufám, že se po přečtení tohoto článku najde alespoň několik nových kotelníků. Se všemi se rádi uvidíme na prvním domácím zápase.