Fotbalisté Dynama České Budějovice skončili na turnaji v Hluboké nad Vltavou na posledním čtvrtém místě. Po prohraném semifinále s Chrudimí nestačili Jihočeši ani na Jihlavu, se kterou prohráli 2:3 po penaltovém rozstřelu. V normální hrací době skončil zápas 2:2. Za Dynamo dal obě branky nováček týmu Miroslav Markovič.

Zápas o třetí místo mezi Dynamem a FC Vysočina Jihlava začali lépe Jihočeši. Hned ve druhé minutě hlavičkoval po centru Markoviče nepřesně Otepka. Jihlava zkoušela projít přes obranu Dynama pomocí centrů, které ale spolehlivě likvidovala stoperská dvojice Řepka – Halama.

Po čtvrthodině hry kopala Vysočina první roh utkání. Centr naštěstí pro Dynamo odvrátil bek Novák. A právě Novák měl velký podíl na první brance v utkání. V 17. minutě totiž fauloval ve vápně Kosaka a nařízený pokutový kop proměnil Muris Mešanovič – 0:1.

Dynamo se nevzdalo a vyrovnalo prakticky hned z protiútoku. Gólová akce začala u Halamy, který se uvolnil u lajny a poslal do vápna centr. Na ten si naskočil Miroslav Markovič a hlavou vyrovnal – 1:1. Nerozhodný stav ale vydržel jen pět minut, protože chybu Halamy dokázal využít opět Muris Mešanovič - 1:2.

O poločasové přestávce ani jeden trenér nestřídal. Lépe do druhého dějství vstoupila Jihlava. Šance Kosaka a Jungra ale gólem neskončily. Velkou šanci na vyrovnání měl ve 46. minutě Otepka. Bohužel pro Dynamo ale branku minul. Trenér Cipro poté místo Rakovana nasadil do středu pole Zebu.

Skóre se opět měnilo v 50. minutě, kdy se po faulu na Hanzlíka z pokutového kopu trefil přesně Miroslav Markovič - 2:2. Následovalo další střídání. Do hry šli místo Sandra a Riegela dorostenci Funda a Jakub Held. Po hodině hry mohlo Dynamo otočit skóre, ale rohový kop Zeby nadvakrát vyrazil brankář Hanuš.

Jihlava mohla jít potřetí do vedení v 71. minutě, ale exbudějovický Sedláček z dalšího pokutového kopu branku překopl. Utkání hrané na dvakrát 40 minut se v základní hrací době nerozhodlo a tak musely následovat penalty. Pokutové kopy za Dynamo proměnili Otepka a Markovič. Pouze do břevna mířil Zeba a Hanzlíka vychytal Hanuš. Jihlava byla naopak stoprocentní, když se trefili Jungr, Kosak, Da Silva i Fadrný.