S řadou pendlů nastoupila strakonická farma Dynama v Chrudimi, kde však padla 2:3. V utkání plném šancí se o branky Jihočechů postarali Linhart a Otepka.

Domácí začali proti posílené farmě Dynama od podlahy a měli převahu. Po deseti minutách nejprve neuspěl proti Křížkovi střílející Luptovský, ale záhy si po rohovém kopu srazil míč do vlastní branky Jan Riegel. Po půlhodině hry bylo vedení Chrudimi již dvoubrankové, když Dostálek uvolnil Radima Holuba, jenž nadvakrát dopravil míč do sítě. Třetí branku mohl obstarat Dostálek, ale sám na levé straně neuspěl. A tak přišel trest. Ve 35. minutě se uvolnil na levé straně Otepka, našel přesným míčem Zdeňka Linharta, který snížil.

Chrudimští byli i po změně stran aktivnějším celkem, ale své šance zahazovali. Střeleckou nepohodu zlomil až po hodině hry povedenou dělovkou Michal Radouš. Strakonice se zmohly už pouze na korekci skóre, když se z trestného kopu trefil Rudolf Otepka. Domácí si závěr utkání pohlídali a nedopustili reparát podzimního utkání, kdy farma Dynama otočila výsledek z 0:1 na 2:1 v nastavení druhé půle.