Strakonická farma budějovického Dynama neuspěla ani v pátém jarním zápase České fotbalové ligy. Tým pod vedením Jiřího Lercha sice vedl v Karlových Varech díky gólu Michala Petráně 1:0, domácí ale díky Michnovi a Geňovi zápas otočili a vyhráli 2:1.

Stejně jako v předešlých zápasech se v dresu strakonické farmy objevilo hned několik hráčů z A-týmu Dynama. První poločas byl vyrovnaný a mnoho zajímavých akcí nepřinesl. Za zmínku stály především šance Geňa z 5. minuty a poté Šollarův přímý kop z 29. minuty. Ani jedna z těchto akcí ale gólem neskončila a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Na začátku druhé půle byl blízko ke gólu Javorek, jeho ránu ale schoval do náruče pozorný gólman Bertelman. Po hodině hry se ale skóre přeci jen změnilo. Po centru ze strany se k hlavičce v 59. minutě dostal Michal Petráň, jehož zakončení skončilo až za zády bezmocného brankáře.

Jihočeši se z vedení radovali ale pouze tři minuty. V 62. minutě napřáhl zpoza vápna Lukáš Michna a jeho povedená rána skončila přesně v šibenici - 1:1. Obrat domácí dokonali o deset minut později, kdy se další střelou z dálky prosadil Marián Geňo. Jihočeši již zápas zdramatizovat nedokázali a utkání tak skončilo výhrou Karlových Varů v poměru 2:1.