Strakonice zvládly poslední duel letošní sezony, když doma porazily Převýšov 3:0. Posílaná farma, v jejímž středu nechyběli Lengyel, Klesa nebo Halama, soupeře od úvodu přehrávala a kromě branek Lengyela, Petráně a Klesy ještě třikrát nastřelila brankovou konstrukci.

Jihočeši potřebovali ke klidnějšímu sledování závěrečných záchranářských bojů v ČFL v posledním zápase porazit Převýšov, čemuž odpovídala i základní jedenáctka Strakonic. V ní nechyběli Lengyel, Halama, Novák, Ježdík nebo Klesa. Posílení domácí měli od začátku navrch. Ve 24. minutě fauloval hostující Franc na malém vápně Klesu, ale nařízenou penaltu poslal pouze do tyče Rudolf Otepka. O tři minuty později už se však Jihočeši radovali, když si na Radouchův roh naskočil Roman Lengyel a hlavou otevřel skóre. O pět minut později mohl zvýšit vedení Ježdík, ale přetažený centr, který se mu snesl k nohám, poslal pouze do břevna.

Po změně stran se na obrazu hry nic nezměnilo. Otěže zápasu drželi v rukou domácí a nadále pálili šance. V 57. minutě předvedl krásný lob Klesa, míč však skončil pouze na břevně. O deset minut později už se farma Dynama dočkala.Pokus Ježdíka ještě obrana hostí zastavila, ale střela Michala Petráně už si cestu do branky našla. V 79. minutě přišla stvrzenka výhry Strakonic, když Michal Klesa hokejovým blafákem zvýšil již na 3:0. Tímto výsledkem také utkání skončilo a Strakonice si připsaly důležité tři body na cestě za záchranou.