I během letní pauzy myslí fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice na své fanoušky. Pravidelní návštěvníci oficiálního klubového webu Dynama České Budějovice mají možnost stát se členy "Online klubu SK Dynamo ČB", který jim přináší řadu výhod, jako jsou nejrůznější exkluzivní soutěže a podobně. Nyní si klub pro fanoušky připravil speciální akci při nákupu permanentek..

Online klub SK Dynamo je internetovou obdobou klasického fanklubu. Každý registrovaný člen Online klubu se může opět o něco více přiblížit dění v klubu. Pravidelní návštěvníci webových stránek, kteří vstoupí do klubu fanoušků, se mohou dvakrát do roka účastnit velkých soutěží o hodnotné ceny. Od nové sezony budou také dostávat každých čtrnáct dní zcela nový newsletter s novinkami z klubu. Členové Online klubu si budou moci v elektronické podobě prohlédnout zápasový Zpravodaj Dynamák ještě před samotným zápasem.

Nedílnou součástí členství v Online klubu je také možnost přispívat do diskuzního fóra na fanouškovských stránkách fans.dynamocb.cz a velké oblibě se mezi členy Online klubu těší také již tradiční celosezónní soutěž "Staň se trenérem SK Dynamo".

Na letní pauzu si klub pro své příznivce a potenciální členy Online klubu připravil hned několik příjemných novinek. Tou první je zjednodušení registrace. V minulosti se musel každý člen autorizovat pomocí dopisu, který byl odesílaný na jeho poštovní adresu (podobně jako při registraci na aukro.cz). Tento krok registrace byl nyní zrušen, čímž se výrazně urychlí a zjednoduší aktivace nových účtů.

Další novinkou je speciální akce pro stávající i nové členy Online klubu. Prvních patnáct fanoušků, kteří si v době předprodeje (od 24. června) zakoupí permanentku na novou sezonu, dostane poukaz do Lanového Parku Libín (Akademie adrenalinových zážitků) v hodnotě 600 Kč!

Být členem Online klubu se tedy vyplatí, a proto neváhejte a registrujte se!

Registrace do Online klubu

Jak si účet aktivujete?

1) Pokud ještě nemáte žádnou registraci např. na diskuzních fórech firmy eSports.cz, můžete si ji založit zde. Pokud již nějakou registraci máte, jděte na editaci vašeho účtu a zkontrolujte, v jaké fázi autorizace se Váš účet momentálně. Tam případně také dovyplňte mobilní telefon, jméno a adresu a formulář odešlete.

2) Poté budete vyzváni k potvrzení zadaného mobilu zasláním SMS zprávy (v ceně 20 Kč). Pokud máte již mobilní telefon autorizován z diskusního fóra (např. hokejcb.cz), pak již nebudete muset znovu potvrzovat.

3) Jakmile budete mít mobilní telefon (i email) autorizován, bude vám klubem autorizace potvrzena a stanete se členem Online klubu.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na email astrouha@dynamocb.cz.