Bývalí fotbalisté Dynama se v sobotu odpoledne představí v rámci oslav 50. výročí založení klubu TJ Mokré u Českých Budějovic. Dres budějovického týmu obléknou bývalí špičkoví fotbalisté ligového týmu Dynama a v zápase se objeví mimo jiné i současný kapitán Dynama Roman Lengyel.

Malou vesničku Mokré, která je jen kousek na západ od Českých Budějovic, čeká v sobotu velká sláva. Oslavy 50. výročí založení klubu budou probíhat již od odpoledne a trvat budou prakticky až do večera. "Ve 13 hodin nastoupí k zápasu náš ženský tým, následně se na hřišti představí starší i mladší přípravky, po nichž bude následovat zápas starých gard. Vrcholem odpoledne pak bude od 16 hodin zápas našeho A-týmu proti legendám Dynama," říká jeden z organizátorů celé akce a klubový funkcionář Jiří Hrabánek.

Složení hvězdného týmu Dynama měl na starosti bývalý stoper budějovického týmu David Horejš, který dokázal dát dohromady velice zajímavé mužstvo. "Myslím, že se sejdeme ve velice kvalitním složení a věřím, že se postaráme o dobrou zábavu pro příchozí diváky," říká s úsměvem David Horejš. V týmu Dynama by měli být tito hráči: Martin Wohlgemuth, Petr Hruška, Radek Tejml, Martin Vozábal, Ladislav Fujdiar, Jaromír Plocek, Jiří Lerch, Pavol Švantner, Roman Lengyel a David Horejš.

Nevíte, co v sobotu? Vydejte se tedy do Mokrého, kde se od 16h představí bývalí fotbalisté Dynama proti domácímu celku v rámci oslav 50. výročí založení klubu..